Όλα όσα έγιναν στην επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη
Showbiz

Όλα όσα έγιναν στην επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη

Στην επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη με τίτλο "Success story" ήταν όλοι εκεί.

Στην λαμπερή πρεμιέρα σύσσωμο το εγχώριο star-system έδωσε το «παρών». Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς.

Το Θέατρο Παλλάς ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που έσπευσε να δει πρώτος την πολυαναμενόμενη ταινία του ανατρεπτικού δημιουργού, ενώ φίλοι και συγγενείς των συντελεστών παρευρέθηκαν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.


Όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν εκεί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Αλιφέρη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αννίτα Κούλη, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που κάλυψαν το event.

Τον σκηνοθέτη και όλους τους συντελεστές της ταινίας έσπευσαν να συγχαρούν και να χειροκροτήσουν από κοντά αγαπημένοι φίλοι και celebrities: Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Πέτρος Τατσόπουλος, Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου, Βίκυ Βολιώτη, Εβελίνα Παπούλια, Φώτης Σεργουλόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, Μαρία Σολωμού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αλέξης Γεωργούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Κώστας Κάππας, Κατερίνα Λάσπα, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δήμος Αναστασιάδης, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Γιάννης Ποιμενίδης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και πολλοί άλλοι.
Πριν από την έναρξη της ταινίας, ο σκηνοθέτης, κ. Νίκος Περάκης, ευχαρίστησε τους συντελεστές της ταινίας. Τα φώτα έσβησαν, το Success Story ξεκίνησε και ακολούθησε μία αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στην ταινία και το κοινό, με πολύ γέλιο και, στο τέλος, με ακόμη περισσότερο χειροκρότημα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved