Τζένη Θεωνά: «Δεν έχω τρομακτική αγωνία να γίνω μάνα, όμως…»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Δεν έχω τρομακτική αγωνία να γίνω μάνα, όμως…»

Τι είναι αυτό που έχει απασχολήσει περισσότερο την Τζένη Θεωνά, το ότι κινδυνεύει να γίνει μαμά του συντρόφου της ή το πάθος για μια ανολοκλήρωτη-απαγορευμένη σχέση;

«Το θέμα της «μητρότητας» δεν με έχει απασχολήσει ακόμη, δηλαδή το πώς μπορώ να φροντίσω έναν άνθρωπο διατηρώντας ταυτόχρονα ζωντανή την ερωτική σχέση μας. Με προβληματίζει όμως γιατί η διάθεση σου να προσφέρεις εκλαμβάνεται κάποιες φορές σα να μην έχεις κι εσύ ανάγκη να πάρεις. Δεν προσφέρεις στον άλλον από ιδιοτέλεια, όμως το να είσαι και «μαμά» κάποιου, προϋποθέτει ότι συνεχίζεις να επιθυμείς και την ερωτική σχέση μαζί του. Είμαι σύμφωνη στο να συμβαίνει αυτό ευκαιριακά, να μη γίνει όμως στερεότυπο και ο ένας να υιοθετεί τον ρόλο του παιδιού και ο άλλος του προστάτη. Έχω τεράστιο πρόβλημα όταν η σχέση παύει να είναι ερωτική και γίνεται αποκλειστικά συντροφική, ενώ το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να καλύψουμε τις ανασφάλειες και τα συναισθηματικά μας κενά. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή, μοιραία, θα συμβιβαστώ με την ιδέα. Το ψυχανεμίζομαι. Τώρα πάντως δεν είμαι έτοιμη!»

Πώς βλέπει το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί;

«Το έχω στο μυαλό μου, θα πάρω τα ρίσκα μου και θα δούμε. Δεν έχω τρομακτική αγωνία να γίνω μάνα, όμως το νιώθω πως είναι στη φύση μου, δεν θα ήθελα να το παραμελήσω. Δεν βοηθούν βέβαια πάντα οι συνθήκες, θα δείξει», αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό Beaute.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved