Αθωώθηκε η Μαστροκώστα για την… περίφραξη
Showbiz

Αθωώθηκε η Μαστροκώστα για την… περίφραξη

Η Γωγώ Μαστροκώστα κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου 1337/83 που αφορά αυθαίρετα κτίσματα, αλλά λίγα λεπτά αργότερα αθωώθηκε πανηγυρικά!

Η υπόθεση, όπως αναφέρει η espresso, αφορούσε τη μεζονέτα που αγόρασε το 2006 σε οικόπεδο που είχε δοθεί αντιπαροχή από τους ιδιοκτήτες, δίπλα στην αμερικανική βάση στην περιοχή του Ελληνικού.

Αιτία για τη δικαστική περιπέτεια της Γωγώς Μαστροκώστα ήταν η περίφραξη, την οποία κατηγορούνταν ότι… μετατόπισε! Μάλιστα, συγκατηγορούμενοί της ήταν ο πρώην κουνιάδος της, που είχε αγοράσει τη διπλανή μεζονέτα, και η συνιδιοκτήτρια του οικοπέδου, που είχε κρατήσει μία από τις ανεγειρόμενες μεζονέτες μέσω της αντιπαροχής.

«Ήμουν η πρώτη που μπήκα στις μεζονέτες. Σκεφτείτε ότι είχα αγοράσει το σπίτι ήδη από τα σχέδια, το 2006, ενώ μου παραδόθηκε το 2008. Δεν κάναμε καμία περίφραξη εμείς! Δεν πειράξαμε απολύτως τίποτα, το παραλάβαμε έτοιμο όπως ήταν! Η περίφραξη υπήρχε ήδη, όταν μου είχαν δείξει τα σχέδια» εξήγησε σύμφωνα με την εφημερίδα στην ολιγόλεπτη απολογία της η πρώην γυμνάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved