Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τώρα πια τα όνειρα του παιδιού μου επηρεάζουν τις δικές μου αποφάσεις»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τώρα πια τα όνειρα του παιδιού μου επηρεάζουν τις δικές μου αποφάσεις»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της μίλησε για τη κόρη της που μόλις στα 15 της ζει στο εξωτερικό χωρίς εκείνη και της λείπει πολύ.

Τι κάνεις αυτόν τον καιρό;

Ξαναγράφεται η «Ξανθίππη» και θα μεταφραστεί στα αγγλικά κι ένα πλάνο είναι να πάει στο εξωερικό, σε φεστιβάλ και θα δούμε και πού αλλού. Το οργανώνω σιγά-σιγά αυτό, επειδή και το παιδί μου έχει φύγει στην Αμερική, δεν με κρατάνε πολλά στην Ελλάδα. Αγαπάω τη χώρα αυτή, αλλά το παιδί μου…Οπότε, θέλω να οργανωθώ, να δημιουργήσω μια τέτοια κατάσταση, ώστε να είμαι περισσότερο στο εξωτερικό, να μπορώ να δουλεύω πιο πολύ εκεί. Εδώ δουλεύει και δεν παίρνει ούτε τα λεφτά σου.

Θέλεις να φύγεις από την Ελλάδα;

Δεν θέλω να φύγω, αλλά όπως είναι οι συνθήκες αυτή τη στιγμή, με οδηγούν προς τα εκεί.

Η χώρα μας δεν έχει ανάγκη τη στήριξη μας;

Τη χώρα μπορείς να τη στηρίξει όχι μόνο μέσα από αυτή, αλλά και από το εξωτερικό και το έχει δείξει αυτό η ιστορία μας. Βλέπω μια βαρβαρική αποστασιοποίηση χρόνια τώρα. Μέσα στην Ελλάδα «τρώμε τα παιδιά μας».

Η επιθυμία σου να φύγεις ενεργοποιήθηκε εντονότερα με την αποχώρηση της κόρης σου για την Αμερική;

Ναι, πριν φύγει ακόμα η Λήδα, ένιωσα λίγο απότομο το... αφαλόκομα, έχω ένα πάρα πολύ σοβαρό λόγο τώρα. Δεν ήθελα, να, μάνα είμαι... Η μικρή είναι 15 χρονών, δεν έφτασε 18 χρονών, που ενηλικιώνεσαι και πρέπει να πάρεις το δρόμο σου. Η κόρη μου σαν να παίρνει νωρίτερα το δρόμο της, αλλά επειδή το ήθελε η ίδια, δεν θα σταματούσα το παιδί μου να ακολουθήσει τα όνειρα του. Τώρα πια τα όνειρα του παιδιού μου επηρεάζουν τις δικές μου αποφάσεις και τη δική μου πορεία.

Το συζητήσατε προσπάθησες να της αλλάξει γνώμη;

Το συζητήσαμε, αλλά δεν προσπάθησα ποτέ να την αποτρέψω, ακόμα και τη στιγμή που η ίδια αμφισβήτησε λίγο την απόφασή της και είπε: «Πώς θα φύγω μακριά από σένα;», γιατί είμαστε πολύ δεμένες. Τότε της είπα: «Αφού το ονειρεύτηκε, κάνε το, ζήσε το, αν δεις ότι δεν σου βγαίνει, γύρνα πίσω».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved