Καυτά φιλιά για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! (φωτό)
Showbiz

Καυτά φιλιά για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! (φωτό)

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν κρύβεται. Καυτά φιλιά σε δημόσια θέα... 

Από το καλό στο καλύτερο δείχνει να πηγαίνει η σχέση του µοντέλου και επιχειρηµατία Στέλιου Νιάκαρη και της όµορφης φοιτήτριας του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών Αθηνάς Φραγκογιάννη. Ο Έλληνας Άδωνις, ο οποίος εγκαταστάθηκε µόνιµα στην Ελλάδα έπειτα από µια λαµπρή καριέρα στις πασαρέλες των Versace, Cavalli και Dolce & Gabbana, και η 24χρονη καλλονή σύντροφός του δείχνουν να διανύουν την πιο όµορφη περίοδο της σχέσης τους, που ήδη µετρά ενάµιση χρόνο. Και δεν το λέµε εµείς, αλλά τα τρυφερά φιλιά που αντάλλασσαν πριν από µερικά βράδια στο bar-restaurant «Mayor» στο Κολωνάκι. Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι είχαν εντοπίσει την παρουσία φωτογραφικών φακών στον χώρο, δεν σταµατούσαν να φιλιούνται τρυφερά και να έχουν αγκαλιά ο ένας τον άλλον, αποδεικνύοντας και... εµπράκτως πως η συγκατοίκηση µόνο σε καλό τούς βγήκε, σύμφωνα με τη real.
Ηταν µόλις πριν από λίγους µήνες όταν οι δυο τους αποφάσισαν να εγκατασταθούν σε ένα όµορφο διαµέρισµα στη Γλυφάδα, προκειµένου να µοιράζονται την καθηµερινότητά τους. Από τότε δεν περνά ούτε µέρα που να µη τη ζουν µαζί, κάτι που -όπως σχολιάζουν φίλοι τους- έχει λειτουργήσει πολύ θετικά στη σχέση τους. «Για άλλους, η συγκατοίκηση είναι µια δοκιµασία. Για τον Στέλιο και την Αθηνά, όµως, όλα ήρθαν οµαλά και όντως η συγκατοίκηση λειτούργησε πολύ θετικά στη σχέση τους», σχολιάζει στενός φίλος του ζευγαριού, που ζει από κοντά όλες τις όµορφες εξελίξεις της σχέσης τους.
Λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, ο 27χρονος γοητευτικός Στέλιος και η 24χρονη Αθηνά δεν σκέφτονται ακόµα το ενδεχόµενο του γάµου, αλλά ούτε και τη δηµιουργία οικογένειας, αφού θέλουν πρώτα να πετύχουν τους προσωπικούς επαγγελµατικούς στόχους που έχουν βάλει, ο καθένας στον τοµέα του, και ύστερα να προσανατολιστούν σε µια τέτοια κατεύθυνση.
Πάντως, αρκεί και στους δύο το γεγονός ότι περνούν πολύ καλά µαζί, καθώς µοιράζονται πολλά πράγµατα στην καθηµερινότητά τους, κάτι που ούτε θέλουν ούτε πρόκειται να αλλάξουν σύντοµα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved