Γιώργος Λάνθιμος: Παραλίγο να σκηνοθετήσει επεισόδιο του «Black Mirror»
Showbiz

Γιώργος Λάνθιμος: Παραλίγο να σκηνοθετήσει επεισόδιο του «Black Mirror»

Ο Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκε ένα βήμα πριν σκηνοθετήσει επεισόδιο του «Black Mirror».

Το αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην αγγλική εφημερίδα The Independent. Ο Ελληνας σκηνοθέτης δήλωσε πως τον είχε προσεγγίσει ο δημιουργός της σειράς Τσάρλι Μπρούκερ για να σκηνοθετήσει ένα από τα επεισόδια της καινούργιας σεζόν, η οποία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της μέχρι το τέλος του 2017 στο Netflix.

«Το συζητήσαμε. Δεν καταφέραμε τελικά να κάνουμε κάτι, αλλά συναντήθηκα με τα παιδιά. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον», δήλωσε ο Λάνθιμος. Βέβαια ο ίδιος παραμένει ανοιχτός στην ιδέα να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της σειράς λέγοντας πως «ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λάνθιμος.

Μια από τις πιο δημοφιλής σειρές ανθολογίας του Netflix είναι το «Black Mirror» και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων σκηνοθετών, ανάμεσά τους και της Τζόντι Φόστερ και του Τζον Χίλκοουτ, οι οποίοι και θα σκηνοθετήσουν ένα επεισόδιο της καινούργιας σεζόν.

Και μπορεί ο τέταρτος κύκλος να βρίσκεται προ το πυλών, αλλά έγινε γνωστό πως και ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν πολύ κοντά στο να σκηνοθετήσει κι εκείνος ένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved