Nomads: Νικόλας Παπαδόπουλος: «Κάποιοι παίκτες δεν βγάζουν εξ ολοκλήρου τον πραγματικό τους εαυτό»
Showbiz

Nomads: Νικόλας Παπαδόπουλος: «Κάποιοι παίκτες δεν βγάζουν εξ ολοκλήρου τον πραγματικό τους εαυτό»

Μπορεί να αποχώρησε από το Nomads εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού του, όμως όσο ήταν στο παιχνίδι, διαπίστωσε πως υπήρχε στρατηγική.

«Θεωρώ πώς κάποιοι παίκτες δεν βγάζουν εξ ολοκλήρου τον πραγματικό τους εαυτό και λόγω ιδιαίτερων συνθηκών αλλά και λόγω στρατηγικής απόφασης», λέει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Αν και σε αντίπαλες ομάδες, ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει.

Οσο για το αν θέλει να τον δει νικητή, επιλέγει να κάνει μία περιγραφή των όσων θα έπρεπε να συγκεντρώνει αυτός που θα κερδίσει το έπαθλο, «φωτογραφίζοντας» τον παίκτη της Φωτιάς.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το ότι έδωσε μερίδιο του φαγητού του σε ένα σκυλάκι, χωρίς να γίνεται για τις κάμερες, μου λέει κάτι για τη νοοτροπία του. Μου δείχνει χαρακτήρα. Θα ήθελα να κερδίσει κάποιος που θα καταφέρει να διατηρήσει στοιχεία της έξω ζωής του και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο "Nomads". Δεν θα πω συγκεκριμένα ονόματα, γιατί δεν θέλω να αδικήσω κάποιον», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved