Η Στεφανία Γονίδη στην πίστα με τον πατέρα της
Showbiz

Η Στεφανία Γονίδη στην πίστα με τον πατέρα της

Κάνει σταθερά βήματα στον χώρο της μουσικής, δεν βιάζεται, δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομα της και δεν την ενδιαφέρει η προσωπική προβολή.

Η Στεφανία Γονίδη κόρη του Σταμάτη Γονίδη από τον δεύτερο γάμο του με την επίσης τραγουδίστρια Αντζελα Βάγια, δεν θα μπορούσε παρά να πάρει και εκείνη το ταλέντο τους. Φέτος εμφανίζεται για ακόμα μία φορά στο πλευρό του πατέρα της, στον «Βοτανικό» και σε κάθε της εμφάνιση βλέπει στα πρόσωπα όλων τον θαυμασμό όταν τραγουδά.

Αυτό γνωρίζει και ο πατέρας της, ένας από τους πρώτους που την ενθάρρυναν να ακολουθήσει το όνειρο της, αφού την άκουγε από παιδί να τραγουδά και αντιλήφθηκε τις ικανότητες της. Ωστόσο, η Στεφανία δεν ήθελε να βιαστεί ούτε να «κρεμαστεί» από τον πατέρα της. Ο Σταμάτης Γονίδης της είναι πάντα στο πλευρό της και νιώθει περήφανος, καθώς η Στεφανία, πέρα από ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι και καλό παιδί.

Στις πίστες τραγουδά τα τελευταία χρόνια και ποτέ της δεν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά της. Πιτσιρίκα ανέβηκε στην πίστα, ήταν και είναι πάντα συνεπής, δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο φωτογράφο, δεν «στήθηκε» ποτέ δίπλα στον πατέρα της για να προβληθεί εκείνη και υπάρχουν πολλοί που ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουν πως αυτή η πανέμορφη κοπέλα είναι κόρη του ταλαντούχου και πολύ αγαπημένου καλλιτέχνη
Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved