Κόνι Μεταξά: «Από τη μόδα παίρνουμε έμπνευση, αλλά το στιλ μας το δημιουργούμε οι ίδιοι»
Showbiz

Κόνι Μεταξά: «Από τη μόδα παίρνουμε έμπνευση, αλλά το στιλ μας το δημιουργούμε οι ίδιοι»

Η Κόνι Μεταξά έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την ομορφιά και τη θηλυκότητά της, αλλά και για το αρκετά εκκεντρικό της στιλ.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram απολαμβάνουν έντονη δημοφιλία και πολύ σπάνια δεν γίνονται θέμα συζήτησης. «Το να εντυπωσιάσω δεν είναι αυτοσκοπός», εξηγεί η ίδια, ενώ συμπληρώνει ότι αν και ενημερώνεται δεν ακολουθεί πιστά τη μόδα. «Μου αρέσει πολύ να μπαίνω σε διάφορους ρόλους μέσα από τα κόνσεπτ του Instagram. Ακολουθώ τη μόδα για να γνωρίζω, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να ντύνεται κάποιος ανάλογα με το τι είναι της μόδας. Εάν κάτι δεν σου πηγαίνει δεν πρέπει να το φοράς. Από τη μόδα παίρνουμε έμπνευση, αλλά το στιλ μας το δημιουργούμε οι ίδιοι».
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει να χρειαστεί να διαχειριστεί ότι είναι παιδί διάσημων γονιών… «Σίγουρα είχα περισσότερη βοήθεια από έναν άνθρωπο που δεν έχει γονείς σε αυτόν τον χώρο. Μέχρι στιγμής όμως, προσπαθώ ό,τι δουλειά κερδίζω να την κερδίζω με την αξία μου. Και μόνο οι γνώσεις και οι συμβουλές που έχουν να μοιραστούν μαζί μου οι γονείς μου είναι πολύτιμες. Είναι το πλεονέκτημα του να κάνεις την ίδια δουλειά με τους γονείς σου. Τα έχουν περάσει πριν από εσένα και ξέρουν. Οπότε προσπαθούν να σε προφυλάξουν όσο μπορούν. Γενικά προτιμώ να μαθαίνω από τα λάθη μου», εξηγεί. Και τι είναι αυτό που λατρεύει στους γονείς της; «Ότι είναι πολύ σκληροί χαρακτήρες όπου χρειαστεί, αλλά τρομερά ευαίσθητοι ταυτόχρονα».
Η Κόνι Μεταξά, που φέτος πρωταγωνιστεί στη φαρσοκωμωδία «Πετάει πετάει» στο θέατρο «Χυτήριο», έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά εξακολουθεί να ταξιδεύει σε Αμερική και Αγγλία: «Συνεχίζω να κυνηγάω αυτό που αγαπώ… Η πρόταση για το θέατρο ήρθε το καλοκαίρι από τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη. Ηξερα πολύ καλά το έργο, γιατί το είχα παίξει στο εξωτερικό και ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο όταν είδα την εκπληκτική διασκευή που είχε κάνει μαζί με τον Στέλιο Παπαδόπουλο. Αρχικά ήταν να πάρω τον ρόλο της Ιταλίδας, που έκανε η Μαρία Κορινθίου, αλλά οι διασκευαστές είχαν την ιδέα να την αντικαταστήσουν με Αμερικανίδα και μάλιστα… τρελοαμερικάνα». Παράλληλα, ξεκινά τις εμφανίσεις της στο «Box» με τις Melisses και την Τάμτα. «Μου αρέσει να συνδυάζω το τραγούδι και την υποκριτική. Το τραγούδι αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει περισσότερο σε επίπεδο performing και σε συνδυασμό με την υποκριτική σε μιούζικαλ» λέει στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved