Ευαγγελία Αραβανή: «Ιδανικά θα ήθελα ήδη να είχα κάνει οικογένεια»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Ιδανικά θα ήθελα ήδη να είχα κάνει οικογένεια»

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι μια δυναμική και αναγνωρίσιμη γυναίκα που αυτό τρομάζει τους άντρες, όπως εξήγησε η ίδια. 

Να μου επιτρέψεις να μπω σε πιο προσωπικά θέματα: Για έναν άνδρα είναι πιο δύσκολα προσεγγίσιμη μια προβεβλημένη γυναίκα;

«Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολες. Έχουν αλλάξει οι ρόλοι και έχουν χαθεί οι ισορροπίες, κάτι για το οποίο φταίμε κι εμείς οι γυναίκες. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ανθρώπου και προσωπικότητας, αν και στην Ελλάδα υποβόσκει ένας δισταγμός. Υπάρχει η νοοτροπία «σιγά μη γυρίσει τώρα αυτή να με κοιτάξει». Οι περισσότεροι φοβούνται ακόμη και την απλή γνωριμία»

Σε ενοχλεί κάθε φορά που ο Τύπος εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή;

«Δεν είναι και το καλύτερο μου, όμως έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Ας πούμε ότι κάτι τέτοιο είναι τα «απόνερα» της δουλειάς που κάνω, παρότι κάποιες φορές τα όρια έχουν ξεπεραστεί - και μάλιστα κατά πολύ. Είναι αυτό που σκέφτεσαι «τώρα αυτό πώς έγινε; Ξύπνησε ο άλλος ένα πρωί, δεν είχε τι να γράψει και φαντάστηκε ένα σενάριο;». Τόσο ψεύτικα και παρατραβηγμένα είναι κάποιες φορές τα πράγματα»

Η δημιουργία οικογένειας συγκαταλέγεται στα άμεσα σχέδια σου ή για σένα προέχει η καριέρα;

«Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έλεγε «θέλω να κάνω καριέρα». Ιδανικά θα ήθελα ήδη να είχα κάνει οικογένεια. Απλά δεν έτυχε. Είναι μερικά πράγματα που δεν προγραμματίζονται. Έρχονται ή δεν έρχονται. Για την οικογένεια και ένα παιδί, πάντως, θα τα άφηνα όλα στην άκρη. Δεν θα ήθελα το παιδί μου στην πιο τρυφερή του ηλικία να μεγαλώνει με μια ξένη γυναίκα» εξήγησε στο Big Fish.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved