Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχω την επιλογή να φύγω από την Ελλάδα, αλλά δεν φεύγω με τίποτα»
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχω την επιλογή να φύγω από την Ελλάδα, αλλά δεν φεύγω με τίποτα»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχει κοπιάσει για να φτάσει μέχρι τη σημερινή του επιτυχία.

Από τα χρόνια των σπουδών του, που ο σκηνοθέτης επιτυχημένων σήριαλ Αντώνης Τέμπος τον ξεχώρισε, έως σήμερα, που γεμίζει τα θέατρα, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.

«Στα 18 μου προσπάθησα να σπουδάσω marketing ακολουθώντας αυτό που άκουγα από άλλα παιδιά της γειτονιάς μου που έλεγαν: "Κάνε μια δουλειά που θα σου εξασφαλίσει χρήματα στο μέλλον". Και φυσικά απέτυχα οικτρά. Στο πρώτο έτος τα παράτησα, πήγα σε μια οντισιόν στην Αγγλία και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο. Πήγα να αποφύγω ,το θέατρο, αλλά αυτό με κυνηγούσε παντού για να μου υπενθυμίζει πόνος είναι ο προορισμός μου», είπε στα Παραπολιτικά.

Αν και έχει δύο πατρίδες, καθότι η μητέρα του είναι Αγγλίδα, νιώθει Έλληνας έως το κόκκαλο, καθώς από τεσσάρων ετών ζει μόνιμα στην Αθήνα με τον πατέρα και τον αδερφό του. «Στην Ελλάδα είναι το σπίτι μου. Στην Αγγλία ζουν η μητέρα μου, η αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου. Έχω μεγάλο σόι εκεί. ‘Εχω την επιλογή αλλά δεν φεύγω με τίποτα. Δεν είμαι δέσμιος των χρημάτων και μιας ταμπέλας ονείρων. Δεν το ζω από τα υλικά αγαθά, ζω από τους ανθρώπους. Το μόνο που μ’ ενοχλεί εδώ είναι οι δυσβάσταχτοι φόροι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved