Μαρίνος Κόνσολος: «Μου αρέσει ο όρος ζεν πρεμιέ»
Showbiz

Μαρίνος Κόνσολος: «Μου αρέσει ο όρος ζεν πρεμιέ»

Ο Μαρίνος Κόνσολος σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του, τις καταγγελίες περί σεξουαλικών επιθέσεων και αν του αρέσει ο όρος ζεν πρεμιέ.

Πώς βλέπεις το γεγονός ότι ξένοι συνάδελφοι σου στο Χόλιγουντ προβαίνουν σε καταγγελίες σεξουαλικών επιθέσεων που είχαν δεχθεί στην αρχή της καριέρας τους;

Είναι τρομακτικό να ξέρεις ότι κάποιος άνθρωπος έχει υποστεί οποιασδήποτε μορφής βία σε κάποια φάση της ζωής του. Η σεξουαλική παρενόχληση, τόσο η σωματική όσο και η ψυχική, θα έπρεπε δικάζεται με τη χειρότερη των ποινών.

Θεωρείς ότι έπρεπε να το έχουν κάνει εξαρχής; Να έχουν μιλήσει; Καταλαβαίνω ότι και εκείνη την εποχή στο Χόλιγουντ ήταν και μια εποχή ανοχής, με λάθος πρότυπα και λάθος καθοδήγηση. Αναμενόμενο λοιπόν με την εξέλιξη της ζωής κάποια στιγμή να έβγαιναν όλα αυτά στο φως.

Βλέπεις ξένες σειρές;

Δεν βλέπω ξένες σειρές, γιατί προσπαθώ να βλέπω όσες περισσότερες ελληνικές σειρές γίνεται. Μόνο έτσι κατανοώ και ερμηνεύω καλύτερα τον χώρο που με απασχολεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου.

Νιώθεις ζεν πρεμιέ;

Μου αρέσει ο όρος ζεν πρεμιέ. Είναι τιμητικός, πιστεύω. Αυτό που θέλω να καταφέρω στο μέλλον είναι να εξελιχθώ και να μη μείνω σε αυτό.

Πηγή: Tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved