Ανασκόπηση 2017: Αυτές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που θα γεννήσουν το νέο έτος
Showbiz

Ανασκόπηση 2017: Αυτές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που θα γεννήσουν το νέο έτος

Το 2017 φεύγει αλλά τους αφήνει το πιο γλυκό δώρο, εκείνο της πιο χαρμόσυνης είδησης για μια γυναίκα, που δεν είναι άλλη από την εγκυμοσύνη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες είναι οι επώνυμες κυρίες της Ελληνικής showbiz που περιμένουν μωράκι.

Δούκισσα Νομικού: Στις 26 Οκτωβρίου ανήμερα της ονομαστικής εορτής του συζύγου της, αποκάλυψε την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης μέσα από το προσωπικό της Blog στο queen.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από το Happy Day την τρίτη εγκυμοσύνη της, αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και πήρε όπως είπε το πράσινο φως από τον γιατρό της για να το πει: «Θέλω να το φωνάξω! Είμαι έγκυος! Μπήκα στον τέταρτο μήνα»!

Βίκυ Καγιά: Αρχές Οκτωβρίου η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τις φήμες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της που κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι. «Περιμένουμε αγοράκι με το καλό, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, μεγαλώνει και άλλο η οικογένειά μας, να δούμε πόσο θα πάει... Προσπαθώ να τα προλάβω όλα, τι να κάνουμε! Η Μπιάνκα έχει τα μεγαλύτερα αδέρφια της, οπότε δεν αντέδρασε, είναι πολύ χαρούμενα όλα!», είχε δηλώσει η ίδια.

Γιώτα Νέγκα: Η όμορφη παρουσιάστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το μάθαμε μόλις λίγες ημέρες πριν μέσα από την εκπομπή της Ντορέττας. «Δεν έχω πλάκα; Θα γεννήσω τον Γενάρη και είναι κορίτσι», αποκαλύπτοντας έτσι και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Κατερίνα Τσάβαλου: Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η ηθοποιός. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια αρχές Σεπτέμβριου «ανεβάζοντας» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτα της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, περιμένει η ηθοποιός.

Ελεάννα Παπαϊωάννου: Λίγους μήνες μετά το γάμο της με τον ∆ηµήτρη Βεργίνη η τραγουδίστρια έμαθα πως περιμένει το πρώτο της μωράκι

Όλγα Λαφαζάνη: Η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Οικονόμου, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια μέσα από τα social media της περιμένει αγοράκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved