Αθηνά Οικονομάκου: «Προτεραιότητα μου το μωρό, η καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Προτεραιότητα μου το μωρό, η καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα»

Ο λόγος που φεύγει η Αθηνά Οικονομάκου από τη σειρά είναι ό,τι πιο σπουδαίο για μια γυναίκα! Θα της λείψει η δουλειά της;

«Είμαι τόσο εργασιομανής και έχω μάθει να δουλεύω σε αυτούς τους ρυθμούς, οπότε θα μου λείψει η δουλειά. Βέβαια, περισσότερο θα μου λείψουν οι άνθρωποι που είναι πλέον σαν οικογένεια μου. Πρέπει όμως να αρχίσω να ξεκουράζομαι για να είμαι έτοιμη για αυτό το μαγικό που έρχεται. Όταν γεννιέται ένα μωρό, οι ρυθμοί είναι έντονοι και η κούραση μεγάλη, θέλω, λοιπόν, να ξεκουραστώ. Εχω μπει πια στον 7ο μήνα και τα πράγματα δυσκολεύουν, οπότε δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο να κάτσω στο σπίτι, ευτυχώς έχω και τη συλλογή κοσμημάτων και θα ασχοληθώ με αυτή»

Είχε πάντα την επιθυμία να γίνει μανούλα;

«Την είχα από μικρή. Απλώς δεν είχα φτάσει ποτέ τόσο κοντά στο να το κάνω. Πρώτη φορά στη ζωή μου έφτασα τόσο κοντά και τελικά συνέβη κιόλας»

Πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της έχει η οικογένεια της. Η καριέρα χωράει στο πλάνο;
«Προτεραιότητα μου το μωρό, η καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, και μπορώ να ξαναμπώ στη δουλειά, βεβαίως και συνδυάζονται όλα», λέει στο My Tv.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved