Κατερίνα Στικούδη: «Ολους θα μας κρίνουν. Δεν δίνω και σημασία στα κακόβουλα σχόλια»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Ολους θα μας κρίνουν. Δεν δίνω και σημασία στα κακόβουλα σχόλια»

Πόσο προετοιμασμένη ήταν η Κατερίνα Στικούδη για τα σχόλια, καθώς η ίδια είναι ένα πρόσωπο που προέρχεται από άλλον χώρο, εκείνον της μουσικής;

«Πάντα ποικίλλουν τα σχόλια. Ολους θα μας κρίνουν. Δεν δίνω και σημασία στα κακόβουλα σχόλια, θα σταθώ στα λόγια του Πέτρου Χαϊκάλη, που μου είπε: "Μπράβο, ήσουν πολύ καλή". Ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου, να ξέρεις, είμαι εγώ και το περιβάλλον μου. Δεν μου χαϊδεύουν τα αυτιά», δηλώνει στο Secret.

Όσο για την κριτική που δέχονται τα μοντέλα όταν κάνουν ένα βήμα σε άλλον χώρο και γιατί, ακόμα συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα, είπε: «Ξέρεις τι γίνεται; Ολοι μπορούν να κάνουν τα πάντα εκτός από τα μοντέλα. Ποτέ δεν θα το καταλάβω αυτό. Το μόντελινγκ είναι μια δουλειά που θέλει πολύ γερό στομάχι. Ο παρουσιαστής μπορεί να τραγουδήσει, ο ηθοποιός μπορεί να γίνει μοντέλο για μια εταιρεία. Το μοντέλο δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει. Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που ξεκίνησα ως μοντέλο και δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που έχουμε καταφέρει με συνεργάτες μου να με δεχτεί ο χώρος του τραγουδιού. Να κάνω συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, να βιώνω πράγματα και καταστάσεις όμορφες και να μην υπάρχει κανένα ταμπού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved