Πηλαδάκης-Παπαδοπούλου: Ποιος χωρισμός; Συνεχίζουν να είναι αχώριστοι και στηρίζει ο ένας τον άλλον!
Showbiz

Πηλαδάκης-Παπαδοπούλου: Ποιος χωρισμός; Συνεχίζουν να είναι αχώριστοι και στηρίζει ο ένας τον άλλον!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης όχι μόνο συνεχίζουν να είναι ζευγάρι, αλλά στηρίζουν και ο ένας τον άλλον στα δύσκολα. 

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και τους ήθελαν να έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους εκείνοι κλείνουν τα αυτιά τους σε τέτοιου είδους παραφιλολογία και συνεχίζουν ακάθεκτοι και απερίσπαστοι να απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Μπορεί τελευταία ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τη real, να αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα -πρόσφατα, μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει και για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στη Βούλα- όμως αυτό δεν δείχνει να επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την προσωπική του ευτυχία με την όμορφη τραγουδίστρια. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του. Είναι εκεί για να στηρίζει, να εμψυχώνει και να μεταδίδει την έμφυτη αισιοδοξία που τη χαρακτηρίζει και στον αγαπημένο της.
Ο Κώστας Πηλαδάκης, αναγνωρίζοντας την αγάπη και την υποστήριξη της συντρόφου του, της έχει κάνει δύο φορές πρόταση γάμου (πριν και μετά την έξοδό της από το ριάλιτι «Survivor» στο οποίο συμμετείχε). Αρχικά ο ίδιος επιθυμούσε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το προηγούμενο καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια, όμως, αρνήθηκε όχι γιατί είναι κατά του γάμου, αλλά επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, προτιμά πρώτα να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες και να ξαναβρούν και πάλι τις ισορροpίες τoυς. Η Ειρήνη, άλλωστε, είναι πολύ μικρή σε ηλικία και θέλει να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια και στην καριέρα της. Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο «Estate» μαζί με τον Σάκη Ρουβά, ενώ στην καθημερινότητα της, όταν δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο, φροντίζει να βλέπει φίλους και να χαλαρώνει με τον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved