Νυν και πρώην στο Dancing

Νυν και πρώην στο Dancing

Ιντριγκα στο «Dancing with the stars»! Δύο λαμπερές ξανθιές, η πρώην και η νυν σύντροφος του ίδιου διάσημου καλλιτέχνη, αναμένεται να συναντηθούν στον έκτο κύκλο του talent show που θα αρχίσει στα τέλη του μήνα.

Ο λόγος, όπως αναφέρει η espresso για την παρουσιάστρια της εκπομπής Ευαγγελία Αραβανή και την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, η οποία συζητά με την παραγωγή και βρίσκεται κοντά στη συμφωνία για να διαγωνιστεί.

Η πρώτη ζει τον έρωτα στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου τους τελευταίους μήνες, ενώ η δεύτερη υπήρξε σύντροφός του για ενάμιση χρόνο στο παρελθόν και μάλιστα ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη!

Αν, τελικά, κλειδώσει η συμμετοχή της όμορφης Βίκυς στο σόου του ΑΝΤ1, του οποίου οικοδέσποινα είναι η Ευαγγελία, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις των δύο κυριών που αγάπησαν -σε διαφορετική χρονική στιγμή, βεβαίως- τον ίδιο άνδρα!
Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, αν και γνωρίζονται περισσότερο από εννέα χρόνια, φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, όλα άρχισαν από μια επίσκεψη της όμορφης ξανθιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο λαϊκός βάρδος.

GALLERY