Τάμτα: «Όχι, δεν ζω πολυτελώς»

Τάμτα: «Όχι, δεν ζω πολυτελώς»

Στο πλαίσιο της δουλειάς της αλλά και έξω από αυτό, η Τάμτα πάντοτε διαμορφώνει τάσεις  με τις στυλιστικές της προτάσεις, ενώ σύμφωνα με πολλούς αποτελεί ένα σύγχρονο και φρέσκο fashion icon.

«Αν δεν είχα ασχοληθεί με το τραγούδι, θα μπορούσα άνετα να ασχοληθώ μετά ρούχα. Μου αρέσει να τολμώ πράγματα και να πειραματίζομαι. Αλλωστε όλες μου οι εμφανίσει έχουν επιλεγεί σε συνεργασία με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Εχω, μάλιστα, δεχτεί πρόταση να βγάλω σειρά ρούχων με το όνομα μου. Αυτή τη στιγμή το project βρίσκεται σε εξέλιξη και ίσα» σύντομα να έχω τη χαρά να δείξω τα σχέδια μου στο κοινό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Εχεις δεχτεί ποτέ πρόταση να συμμετάσχεις σε ριάλιτι;

«Σχεδόν για όλα, ήταν όμως κάτι πέρα από τη δουλειά μου που δεν με ενδιέφερε. Και για το «DWTS » μου είχανπει και για το «My style rocks», αλλά γιατί να πω ναι σε κάτι τέτοιο όταν το επαγγελματικό μου focus αυτή τη στιγμή βρίσκεται αλλού; Παρόλο που μπορεί σε κάποιες περιόδους να είχα ανάγκη τα χρήματα, συγκρατήθηκα. Το «X-Factor», που ήταν πιο κοντά στο αντικείμενο μου, το έκανα. Αυτό, βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται, αν αλλάζουν κάποια στιγμή οι συνθήκες, να συμμετάσχω.»

-Το πολυτελές lifestyle, το οποίο πολλοί συνάδελφοι σου ακολουθούν και επιδεικνύουν, θα έλεγες ότι αποτελεί και δική σου επιλογή;

«Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις. Ζω καλύτερα από παλιά, αλλά συγκριτικά με πολλούς συναδέλφους μου, όχι, δεν ζω πολυτελώς. Μου αρέσουν τα απλά πράγματα. Η μόνη πολυτέλεια που θα ήθελα να έχω είναι τα ταξίδια. θα ήθελα να πάω Ινδία, Ισλανδία, Μογγολία...Σακίδιο ,σάντουιτς από τον δρόμο και περιπέτεια. Δεν μου αρέσουν τα πανάκριβα και τα στημένα. Προτιμώ τα περίχωρα και τα στενά του Παρισιού, για παράδειγμα, από μια βόλτα στην περίφημη Champs Elysee»

-Το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό η προσωπική σου ζωή απασχολεί τα media και ιδιαίτερα τις κοσμικές στήλες των περιοδικών σε ενοχλεί;

«Κατανοώ ότι λόγω της δουλειάς που κάνω υπάρχει ενδιαφέρον και για την προσωπική μου ζωή. Ομως, δεν το έχω προκαλέσει, ούτε μου αρέσει κάτι τέτοιο, με το σκεπτικό ότι δεν χρειάζεται ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι μαζί να βιώνει όλο αυτό, μια και εκείνος μπορεί να μην επιθυμεί τη δημοσιότητα. Πολλές φορές μάλιστα γράφονται και πράγματα, του τύπου «γάμος» κλπ., χωρίς καμία βάση, από το πουθενά. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε μια φάση σταθερή, καλή και δημιουργική στη ζωή μου.»