Μπάμπης Τσέρτος: «Είναι όλοι σε μία πίστα και χτυπιούνται σαν τις αρκούδες»
Showbiz

Μπάμπης Τσέρτος: «Είναι όλοι σε μία πίστα και χτυπιούνται σαν τις αρκούδες»

Ο Μπάμπης Τσέρτος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις αλλαγές της διασκέδασης τα τελευταία χρόνια.

Η διασκέδαση έχει αλλάξει μορφή τα τελευ­ταία χρόνια.

Ναι, έχει αλλάξει. Στους πιο πολλούς μεγάλους χώρους δεν έχει να κάνει με τη μουσική, αλλά με ένα ατελείωτο ποτ-πουρί «χοροπηδάδικου», που είναι όλοι σε μία πίστα και χτυπιούνται σαν τις αρκούδες. Εγώ αυτό δεν το θεωρώ μουσική, όχι μόνο σε μαγα­ζιά που τραγουδούν συνάδελφοι μου, αλλά και σε χώρους που παίζουν dj. Είναι ένα εντελώς βάρβαρο πράγμα, που δεν έχει να κάνει με την τέχνη που λέ­γεται μουσική. Στο χώρο αυτό είμαι επαγγελματικά από το Δεκέμβριο του 1981, δηλαδή 37 χρόνια..

Τι σας έχει αφήσει αυτή η δουλειά μέχρι τώρα;

Μπήκα σε αυτήν τη δουλειά συμπτωματικά, τυχαία, έκανα άλλη δουλειά. Είχαμε μία καφετέρια, σπούδαζα φυσικό», αλλά δεν τελείωσα τις σπουδές μου. Πάντα τραγουδούσα και το χόμπι μου κάποια στιγμή έγινε επάγγελμα. Από την άποψη αυτή νιώθω ευλογημένος, γιατί κάνω αυτό που θέλω και ζω από αυτό που αγαπάω πιο πολύ, είναι τρόπος ζωής: Το σέβομαι πολύ αυτό που κάνω, για το λόγο αυτό δεν έχω κάνει καμία έκπτωση από τις απόψεις και τις ιδέες μου 37 χρόνια τώρα στους χώρους που δουλεύω.

Πώς ορίζετε την «έκπτωση»;

Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ σε χώρους που δεν μου αρέσουν, όπως και τραγούδια που δεν μου αρέσουν και σε συνθήκες που δεν μου αρέσουν. Αυτό είναι μεγάλη πολυτέλεια, γι’ αυτό είπα ότι είμαι ευλογημένος. Δεν είχα, ούτε έχω όνειρα, δεν με ενδιαφέρει πού θα φτάσω και τι θα κάνω, είναι έξω από εμένα αυτά.

Τι είναι εκείνο που σας ενδιαφέρει;

Με ενδιαφέρει κάθε φορά να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα από αυτά που μου αρέσουν. Δεν έχω φιλοδοξίες.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved