Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό και την κριτική»
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό και την κριτική»

Οταν έγινε η πρόταση στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», τι σκέφτηκε;

«Είπα «ουάου!». Το πρώτο πράγμα που έκανα εικόνα ήταν το πώς θα φαίνομαι με αυτά τα εντυπωσιακά κοστούμια χορού μετά από κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν έχω συνηθίσει να είμαι έτσι. Δεν είμαι εγώ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Ναι, αλλά βγαίνοντας από το «Survivor» επέστρεψες σε μία κανονικότητα και σε είδαμε να ντύνεσαι με τρόπο που τονίζει τη θηλυκότητα σου και με βραδινά φορέματα.

«Ναι, αλλά όταν φοράς ένα εντυπωσιακό κοστούμι με κρόσσια δεν έχει σχέση με ένα φορεματάκι που θα βάλεις για το βράδυ. Προσπαθώ να φανταστώ πώς θα είμαι.»

-Ο χορός σε τρόμαξε;

«Με τρομάζει ακόμη και τώρα που το σκέφτομαι.»

-Τι σε τρομάζει; Ο ανταγωνισμός, η χορογραφία, τα βήματα, η έκθεση στο κοινό;

«Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό και την κριτική. Απλώς είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. θέλω να βγάλω ένα ωραίο αποτέλεσμα και να μην εκθέσω τον χορογράφο μου, θέλω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο.»

-Η σχέση σου με τον χορό ξεκινά από το pole dancing αφού έχεις και εταιρεία με ρούχα γι' αυτό το είδος. Αυτό δεν είναι ένα βάπτισμα;

«Εκανα παλιότερα αλλά όχι χορογραφίες, μόνο ασκήσεις ενδυνάμωσης στον στύλο έκανα δίχως χορογραφία»

-Είσαι ενθουσιασμένη με αυτό που συμβαίνει;

«Ναι, γιατί είναι κάτι διαφορετικό, έξω από την Ευρυδίκη. Το ευχαριστιέμαι και θέλω να περάσω όμορφα. Μετά την ταλαιπωρία που πέρασα τώρα θέλω να το απολαύσω.»

-Είπες ότι είναι κάτι διαφορετικό. Τι φανταζόσουν δηλαδή ότι θα σου έρθει ως πρόταση;

«Δεν μου αρέσει να πετάω στα σύννεφα. Είμαι άνθρωπος που πατάει στα πόδια του, είμαι προσγειωμένη, Δεν περίμενα κάτι, είμαι ευχαριστημένη και ευγνώμων με αυτά που έχω, οπότε ό,τι παραπάνω έρθει με κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved