Ο Δάντης κουμπάρος… πριν ξαναγίνει γαμπρός!
Showbiz

Ο Δάντης κουμπάρος… πριν ξαναγίνει γαμπρός!

Ο Χρήστος Δάντης, μέχρι να ντυθεί για τέταρτη φορά γαμπρός, έγινε κουμπάρος και άλλαξε τα στέφανα στο φιλικό ζευγάρι που πάντρεψε με την ευχή να στεριώσει ο γάμος τους και να έχουν βίον ανθόσπαρτον. Δίπλα του, ήταν η σύντροφός του, Τζένη, με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Ο ηλιοκαμένος και μαυρισμένος κουμπάρος πήγε στην εκκλησία με τζίν, για να παντρέψει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, τον στιχουργό Νίκο Σαρρή και τη γυναίκα του, Σοφία!

Tο «Ησαΐα χόρευε» πάντως αποτέλεσε μια καλή… προθέρμανση για τον δημοφιλή τραγουδιστή καθώς, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει στο παρελθόν, θέλει να χορέψει πολύ σύντομα αυτό το χορό (για τέταρτη φορά) με την αγαπημένη του Τζένη!

Σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ο κουμπάρος ήταν στα κέφια του, ενώ -όταν δεν άλλαζε τα στέφανα- κρατούσε σφιχτά το χέρι της συντρόφου του η οποία αν και είχε επιλέξει ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα ήταν σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Ο τραγουδιστής έμοιαζε να είναι πολύ ερωτευμένος και η Τζένη του ανταπέδιδε τις τρυφερές ματιές με ζεστά χαμόγελα!

Ο ίδιος δε σταματά να επαναλαμβάνει πως έχει κάνει νέα αρχή στη ζωή του με την Τζένη η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διατεθειμένη να τον στηρίξει στη δικαστική του διαμάχη με τη Φλώρα Θεοδώρου!

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved