Πρώην νεοναζί που απειλούσε την Πασχαλίδου της ζήτησε «συγγνώμη» κι εκείνη τον αγκάλιασε
Showbiz

Πρώην νεοναζί που απειλούσε την Πασχαλίδου της ζήτησε «συγγνώμη» κι εκείνη τον αγκάλιασε

Μια αγκαλιά από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον νεοναζί που την απειλούσε!

Αίσθηση είχε προκαλέσει παλιότερα η αποκάλυψη της Ελληνίδας δημοσιογράφου, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία, ότι βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών του Χίτλερ, οι οποίοι όχι μόνο ζηγούσαν την απέλαση της αλλά απειλούσαν και την ίδια της τη ζωή.

Ο 30χρονος Μάρτιν Κάρλσον, όπως είναι το όνομα του, έγραψε, σύμφωνα με την espresso στην Αλεξάνδρα ότι κατάλαβε το λάθος του και αποχώρησε από το Σκανδιναβικό Κίνημα Αντίστασης! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, με ένα άρθρο της στην εφημερίδα «Deutsche Welle», στο οποίο περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν στη συνάντηση τους.

«Τηλεφώνησα αμέσως στον Μάρτιν. Νομίζω ότι σε αυτούς τους πολωμένους καιρούς χρειάζονται "γέφυρες". Εκείνοι που αποφασίζουν να αλλάξουν συμπεριφορά και στάση χρειάζονται υποστήριξη και ενθάρρυνση» έγραψε η Πασχαλίδου και συνέχισε: «Του πρότεινα να συναντηθούμε για έναν καφέ. Ένας φίλος μου, που ήξερε ότι ζούσα με απειλές για δεκαετίες χωρίς προστασία, με προειδοποίησε: "Είσαι τόσο αφελής, θα μπορούσε να είναι παγίδα, δεν αρχίζεις να αγαπάς ξαφνικά όλους όσους μισούσες". Αλλά εγώ δεν φοβάμαι τους ανθρώπους. Φοβάμαι το μίσος. Κι αυτό που κάνει στους ανθρώπους»
Εν τέλει συμφιλιώθηκαν «Σας συγχωρέσα από τη στιγμή που έλαβα το mail σας. Η συγχώρεση είναι απελευθερωτική» είπε η Αλεξάνδρα στον Μάρττν και τον αγκάλιασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved