Νίκος Μουτσινάς: «Η αγάπη είναι πολύ δύσκολο πράγµα. Δεν λέω εύκολα το "Σ' αγαπώ"»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Η αγάπη είναι πολύ δύσκολο πράγµα. Δεν λέω εύκολα το "Σ' αγαπώ"»

Πόσο σημαντικό συναίσθημα είναι για τον Νίκο Μουτσινά η αγάπη; Ο ίδιος απαντά χωρίς φόβο και πάθος... 

Τι ρόλο παίζει για σένα η αγάπη;

Είναι µέσα στη ζωή µου, είναι και το ζητούµενό µου. Είναι ένα πολύ σηµαντικό συναίσθηµα. ∆εν είναι τυχαίο ότι και η θρησκεία µας αναφέρεται σε αυτή. Η αγάπη είναι πολύ δύσκολο πράγµα. Εµείς την έχουµε κάνει λίγο «τσίχλα», ενώ είναι τόσο πλούσια η γλώσσα µας…

∆εν λες εύκολα «σ’ αγαπώ»;

Οχι, δεν το λέω εύκολα. Μπορείς να πεις και «σε συµπαθώ», «σε γουστάρω», «µου κάνεις καλό», «µου αρέσει η παρέα σου», «σε εκτιµώ ως άνθρωπο» από το να πεις «σ’ αγαπώ». Μην τα µπερδεύουµε.

Τι σηµαίνει για σένα η αγάπη;

Είναι πολλά πράγµατα µαζί. Είναι η τελευταία πίστα σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Πρέπει να περάσεις πολλές πίστες για να το πεις.

Στο θέατρο πού θα σε δούµε;

Ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου το «Jesus Christ super star» στο θέατρο «Ακροπόλ», όπου θα υποδυθώ τον Ηρώδη. Η απόδοση του µιούζικαλ είναι της Θέµιδας Μαρσέλλου, ο ρόλος είναι υπέροχος, τον λατρεύω, είναι ένα νούµερο σε όλο το έργο πάρα πολύ ωραίο, πολύ µόνο του, πολύ ιδιαίτερο, πολύ αστείο… Το έργο είναι ένα από τα πολύ ωραία µιούζικαλ του Βέµπερ, µε εξαιρετική µουσική, υπέροχους τραγουδιστές και ηθοποιούς… Είχε ανέβει πάλι στην Ελλάδα γύρω στο 1970. Εγώ έχω να πάρω µέρος σε µιούζικαλ από τότε που ήµουν φοιτητής.

Παίρνεις βιταµίνες µε όλα αυτά που κάνεις;

Εχω πάθει… βιταµίνη! Καθόµουν τόσο καιρό και τώρα ξαφνικά έσκασε µια τρέλα!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved