Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού στην αγαπημένη του και η αντίδρασή της
Showbiz

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού στην αγαπημένη του και η αντίδρασή της

Μπορεί να βρίσκονταν μακριά για καιρό, όμως σύντομα ανταμώνουν. Στο μεταξύ όμως, είπαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους αυτόν τον μεγάλο έρωτα που τους ενώνει με τον έναν να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον άλλον... διαδικτυακά!

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Σοφία Μαριόλα. Αφορμή στάθηκε μία selfieπου ανέβασε ο ηθοποιός από την Αστόρια των Ηνωμένων Πολιτειών όπου βρίσκεται λόγω δουλειάς. Ως γνωστόν, ο Στράτος Τζώρτζογλου ζει μόνιμα εκεί θέλοντας να κατακτήσει το όνειρό του και μία νέα καριέρα. Εκεί λοιπόν σύντομα θα παραδίδει μαθήματα υποκριτικής. Δεν θα ειναι όμως για πολύ μόνος αφού όπως αποκάλυψε και ο ίδιος η αγαπημένη του σύντομα θα είναι κοντά του. Ο ηθοποιός έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία της: «Ετοιμος σαν Λορδος Μπάυρον που εκφράζει τον έρωτα του για την μικρή Τερέζα «Κόρη γλυκιά των Αθηνών, σε τούτη δω του αποχωρισμού την ώρα, δώσε, ώ! δώσε πίσω την καρδιά μου, π’ αποχωρίστηκε από το στήθος το δικό μου ή πάρε ό,τι απόμεινε και κράτησέ το. Πριννα φύγω άκουσε τον όρκο τον δικό μου: -Ζωή μου, σ’ αγαπώ! Μα τα μαλλιά τ΄ατίθασα , τα γλυκανεμισμένα ‘πο τον αγέρα του Αιγαίου, Μα τα βλέφαρά σου που με τα κατάμαυρα ματόκλαδα αγγίζουν τα τρυφερά τα μάγουλα τα ροδοβαμμένα. Μα τα ελαφίσια τ’ ‘αγριωπά τα μάτια σου, -Ζωή μου, σ’ αγαπώ!... “
Το αφιερώνω και γω σε μια μικρή δασκαλα πιάνου απο την Θεσσαλονίκη... που τόσο μου έχει λείψει... και που μου φαίνεται μια αιωνιότητα ... η βδομάδα που θα την ξανασυναντήσω....». Και μετά από όλα αυτά τα λόγια, εκείνη του έγραψε: «Πόσο σε λατρεύω εισαι οτι πιο πολύτιμο έχω, μετραω τις ώρες που θα σε σφιξω στην αγκαλιά μου!!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved