Αλέξης Κωστάλας: «Δεν με απασχολεί το πέρασμα του χρόνου»
Showbiz

Αλέξης Κωστάλας: «Δεν με απασχολεί το πέρασμα του χρόνου»

Ο Αλέξης Κωστάλας μιλάει για τον χρόνο που περνάει και για την καριέρα του.

Πόσα χρόνια ακούμε τη χαρακτηριστική φωνή σας να περιγράφει καλλιτεχνικά, κυρίως, θεάματα;

Πολλά χρόνια και το λέω με χαρά, γιατί είμαι τυχερός που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Όταν αυτό που κάνεις σου δίνει χαρά, δεν σκέφτεσαι το χρόνο, δεν σκέφτεσαι τίποτα. Όταν το αγαπάς, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα.

Ο χρόνος έχει περάσει πολύ γρήγορα για εσάς;

Όταν ο χρόνος περνάει ευχάριστα, δεν τον καταλαβαίνεις, αλλά δεν με απασχολεί το πέρασμα του χρόνου. Σε όποια ηλικία και να είσαι, έχει σημασία να είσαι πρώτα απ' όλα καλά στην υγεία σου. Ως τώρα ευτυχώς, είμαι καλά στην υγεία μου, στο μυαλό μου, κι έχω συνειδητοποιήσει πως καθετί που απολαμβάνω είναι ένα δώρο, και το χαίρομαι με τα καλά και τα άσχημα. Είναι ωραία να ονειρεύεσαι.

Τα όνειρα σας πήρανε το δρόμο που θέλατε;

Η πραγματοποίηση ή όχι των επιθυμιών μας, των ονείρων μας, εξαρτάται σ’ ένα μεγάλο βαθμό από εμάς. Δεν πρέπει κανείς να χάνει επαφή με τα όνειρα του σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Ονειρεύομαι, πάντα το έκανα κι εύχομαι όσα χρόνια μου μένουν ακόμα να ζήσω, να συνεχίσω να το κάνω. Επόμενος στόχος είναι να κάνω το επόμενο όνειρο πραγματικότητα, κι αυτό αλήθεια. Η ζωή συνεχίζεται και κοιτάς όσο μπορείς μακριά, πάνω και πέρα από τις δυσκολίες. Αν δεν βγει, το ξαναπροσπαθείς.

Ανατρέχετε στο παρελθόν;

Δεν πρέπει να κοιτάζεις ποτέ πίσω. Ό,τι έκανες, έκανες, ό,τι πέτυχες, το πέτυχες, βλέπεις τι θα κάνεις από δω και πέρα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved