Γιώργος Τσαλίκης: «Θέλω να με αγαπάνε σαν Γιώργο, παρά σαν Τσαλίκη»
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: «Θέλω να με αγαπάνε σαν Γιώργο, παρά σαν Τσαλίκη»

Ο Γιώργος Τσαλίκης εισπράττει και με το παραπάνω την αγάπη του κόσμου.

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και για άλλη μια φορά θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό εκτοξεύοντας την διασκέδαση στα ύψη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι από τους ανθρώπους που θέλει το κοινό να τον βλέπει σαν τον Γιώργο και όχι σαν τον Τσαλίκη. Έχει αυτή την ανάγκη, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αρκετά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Είπες ότι είσαι «αντισυμβατικός». Σου έχει κοστίσει αυτό στην επαγγελματική σου πορεία μέχρι τώρα;

«Μου έχει κοστίσει αλλά πλέον μετά από 20 χρόνια μπορώ να σου πω ότι έχω πάρει τόσα πολλά πράγματα, αγάπη και εμπειρίες… ακόμα κι απ’ τα λάθη που έκανα από αυτή την αντισυμβατικότητα. Δεν θα άλλαζα παρά ελάχιστα πράγματα τα οποία έκανα στην αρχή της καριέρας μου με κάποιους επιχειρηματίες γιατί ήμουν τελείως άσχετος με το πώς δουλεύουν τα πράγματα, επαρχιώτης… τελείως άπειρος. Εκτός από αυτά, δηλαδή μερικά παιδαριώδη λάθη, από τα υπόλοιπα δεν θα άλλαζα κάτι. Θέλω ο κόσμος να με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι όχι γι’ αυτό που νομίζει ότι είμαι. Μερικές φορές σκεφτόμουν να δίνω συνεντεύξεις; Να μιλάω στον κόσμο; Να εκφράζομαι; Και επειδή τύχαινε και έδινα συνεντεύξεις και έλεγα συνέχεια τα ίδια και τα ίδια γιατί οι ερωτήσεις ήταν οι ίδιες στον περιορισμένο χρόνο που μου δινόταν, αισθανόμουν ότι επαναλαμβάνομαι. Θέλω να μιλάω όταν έχω κάτι να πω για να καταλαβαίνει κι ο κόσμος όταν διαβάσει τις συνεντεύξεις μου πως εξελίσσομαι και σαν άνθρωπος. Έτσι αποφάσισα όταν είναι να μιλάω, να μιλάω αλλιώς… να μην δίνω συνεντεύξεις»

Ο κόσμος δύναται να ξεχωρίζει τον αληθινό καλλιτέχνη, από εκείνον που προσποιείται για να γίνει αρεστός.

«Ναι και επειδή και με το πέρασμα των χρόνων σε καταλαβαίνει περισσότερο ο κόσμος, θεωρώ ότι πλέον αυτοί που με ακολουθούν και έρχονται στους χώρους που εμφανίζομαι με ξέρουν και σαν άνθρωπο. Ακόμα και από τα social media μου προσπαθώ να δείχνω το χαρακτήρα μου, δηλαδή θα κάνω instagram story αγουροξυπνημένος, αν με θυμώσει κάτι θα το πω… θέλω οι άνθρωποι που με ακολουθούν να έχουν μια άποψη και για το πως είμαι σαν χαρακτήρας. Μπορεί θεωρητικά αυτό να μην έχει σχέση με το πώς θα διασκεδάσουν σε μια εμφάνιση μου… αλλά εγώ έχω ανάγκη να με αγαπάνε και σα Γιώργο, όχι μόνο σαν Τσαλίκη»

Μετά από τόσα χρόνια το έχεις ακόμα ανάγκη αυτό;

«Εμένα με νοιάζει πάρα πολύ αυτό και όσο περνάνε τα χρόνια θέλω περισσότερο να με αγαπάνε σαν Γιώργο, παρά σαν Τσαλίκη. Με τον Τσαλίκη ας διασκεδάζουν, αλλά να βλέπουν και το Γιώργο… που είναι εκεί και βγάζει την αλήθεια του» είπε στο tralala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved