Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θα σας έλεγα ότι ο έρωτας είναι ένα φίλτρο»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θα σας έλεγα ότι ο έρωτας είναι ένα φίλτρο»

Για τον έρωτα, πώς είναι αυτό το διάστημα η προσωπική της ζωή αλλά και για το αν έχει πέσει στα πατώματα για έναν άντρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Γκαγκάκη

Η επικοινωνιολόγος και ραδιοφωνική παραγωγός του Love Radio μεταξύ άλλων παραδέχεται στο περιοδικό Life Magazine και το μεγαλύτερο τόλμημα που έχει κάνει ποτέ για χάρη ενός έρωτα.

Πώς ορίζει τον έρωτα η Κατερίνα Γκαγκάκη;
«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θα σας έλεγα ότι ο έρωτας είναι ένα φίλτρο, που όταν έρχεται, όταν υπάρχει, όλα έχουν άλλο χρώμα, παίρνουν άλλη διάσταση, ακόμα και άλλη αξία. Και τα καλά και τα κακά. Είναι αυτό που σε κάνει μόλις ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί, πριν συνειδητοποιήσεις που είσαι και τι μέρα είναι, να χαμογελάσεις. Ή ακόμα και να πονέσεις, αν ο έρωτας σε έχει πληγώσει»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο τόλμημα που κάνατε ποτέ σε μια σχέση;
«Θα έλεγα πολύ μακρινό ταξίδι για λίγη μόνο ώρα, για μία συνάντηση. Αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής, τόλμημα θα χαρακτήριζα για ένα χαρακτήρα σαν το δικό μου, το να παρακάμψω την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια ακόμα, για κάποιον. Το έχω κάνει»

Έχετε πέσει στα… πατώματα για έναν χωρισμό;
«Πιστέψτε με σε όλων των ειδών τα πατώματα, ξύλινα, μαρμάρινα, παρκέ, πέτρα , όλα. Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο για την υπερβολή και την ένταση και λιγότερο γιατί το ένιωθα, αλλά και αυτό συνέβη»

Πολύς λόγος γίνεται για το αν οι άντρες σήμερα φλερτάρουν. Η γνώμη σας;
«Νομίζω φλερτάρουν άκομψα, αμήχανα. Είναι αυτό το παιχνίδι ρόλων που έχει γίνει πολύπλοκο. Που όλοι προσπαθούν να βρουν τί είναι σωστό, τι είναι πολιτικά ορθό. Είναι πλέον τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που δίνουν άλλη διάστασης το φλερτ ακόμα. Έχουν μπερδευτεί τα πράγματα αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιανού ευθύνη είναι»