Vegas: Τα ριάλιτι, η συμμετοχή και οι αλλαγές
Showbiz

Vegas: Τα ριάλιτι, η συμμετοχή και οι αλλαγές

Οι Vegas είναι ένα επιτυχημένο συγκρότημα που κατάφερε να γίνει γνωστό στο κοινό, χωρίς να χρειαστεί να συμμετάσχει σε κάποιο από τα τηλεοπτικά σόου ή ριάλιτι. Αν δεν είχαν γίνει έτσι τα πράγματα, θα πήγαιναν εκεί να κυνηγήσουν την τύχη τους;

Zeraw: «Εγώ θα δεχόμουν, εάν επρόκειτο για κάτι ενδιαφέρον ή κάτι διασκεδαστικό. Έχω πάει σε κάποια, είτε μόνος είτε με το συγκρότημα, και πραγματικά πέρασα πολύ ωραία... Ο μόνος μου καημός είναι ότι δεν έχω καταφέρει να κερδίσω σε κάποιο ακόμα, αλλά πού θα πάει... θα γίνει και αυτό!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

DJ Airth: «Κανένα πρόβλημα... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αν ήμουν κριτής θα με μισούσαν, γιατί παραείμαι αυστηρός πάνω στη δουλειά μου! (γέλιο)»

Κατερίνα: «Θα συμμετείχαμε, εάν ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ και εφόσον βρισκόταν κοντά στη φύση της δουλειά μας.»

-Σας αρέσουν οι αλλαγές. Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας... απωθημένο;

Zeraw: «Λατρεύουμε τις αλλαγές σε βαθμό που το παρακάνουμε μερικές φορές και νομίζω πως φαίνεται. Έχω φτάσει σε σημείο που έχω κάνει τόσα και πλέον δεν έχω ιδιαίτερα στιλιστικά απωθημένα. Απωθημένο ζωής σίγουρα είναι ένα ταξίδι στην Ιαπωνία.»

DJ Airth: «Φαίνεται! Αλλάζω χρώμα στα μαλλιά μου ανά δύο μήνες!»

Κατερίνα: «Σε εξωτερική εμφάνιση δεν έχω απωθημένα πέρα από κάποια piercing. Γενικότερα, όμως,, απωθημένο είναι να τραγουδήσουμε στο εξωτερικό, σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά events.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved