Μαρία Τζομπανάκη: Με δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο της Ομογένειας
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Με δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο της Ομογένειας

Η Μαρία Τζομπανάκη που έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος παραστάσεων και τηλεοπτικών παραγωγών και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως δεν θα μπορούσε παρά να δραστηριοποιηθεί άμεσα στη Ν. Υόρκη.

Έκανε την αρχή ως ραδιοφωνική παραγωγός αποκτώντας τη δική της εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, Cosmos FM. «Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο και το ότι πάντα άκουγα πολύ μουσική γιατί είναι κάτι που με εμπνέει, βοηθάει στο να εντάσσεται ως σημαντικό στοιχείο στην εκπομπή μου, με επιλογές πολύ προσεγμένες. Το θέμα είναι βέβαια η Ελλάδα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει ως χώρα με μεγάλη πολιτισμική παράδοση, με ό,τι μπορεί να σημαίνει για έναν ομογενή που ζει δεκάδες χρόνια εδώ ή για έναν πρόσφατα ξενιτεμένο Έλληνα, γενικά με σημαίνει πατρίδα.

Εχω επαφή με τους ακροατές και είναι πολύ συγκινητική. Ο σταθμός λειτουργεί εδώ και 31 χρόνια και εκπέμπει για κάποιες ώρες στα ελληνικά και τις άλλες στα αγγλικά. Βρήκα μια ζεστή αγκαλιά στον σταθμό και παράλληλα, ως πρέσβειρα πολιτισμού της Κρήτης, ενεργώ για τη διάδοση του κρητικού πολιτισμού και της παράδοσης μας. Έχουμε συζητήσεις με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Νέας Υόρκης και θεωρώ ότι θα είναι πολύ γόνιμες οι προοπτικές συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού» τόνισε στην Real η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved