Μαρία Καλάβρια: «Δεν είναι προτεραιότητα μου η τηλεόραση»
Showbiz

Μαρία Καλάβρια: «Δεν είναι προτεραιότητα μου η τηλεόραση»

Η Μαρία Καλάβρια συμμετείχε φέτος στο DWTS του ΑΝΤ1. Μπορεί να μην κατάφερε να παραμείνει για αρκετό διάστημα, ωστόσο η παρουσία της στο show μόνο… απαρατήρητη δεν πέρασε.

-Από τα ζευγάρια του «DWTS», έχετε ξεχωρίσει κάποια για τον τελικό;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Άννη Πανταζή, η οποία θεωρώ ότι λόγω της ρυθμικής είναι κάτι που το έχει, το σώμα της διαθέτει τις κινήσεις, της είναι πολύ εύκολο να χορέψει. Θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω στον τελικό, όπως και τον Μιχάλη Σεΐτη, ο οποίος θεωρώ ότι κάνει υπερπροσπάθεια, είναι δύσκολο το κομμάτι του χορού και τα καταφέρνει μια χαρά. Ως τρίτο ζευγάρι θα πω τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Βέβαια, αυτό που είδα μέχρι τώρα ήταν ένα freestyle, ένας πιο εύκολος χορός. Θα ήθελα να δω πώς θα διαχειριστεί το θέμα του λάτιν και του ballroom, όπου είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Υπάρχει κάποιος από τους κριτές ο οποίος να θεωρείτε πως είναι πολύ πιο σκληρός από ό,τι θα έπρεπε;

«Δεν νομίζω. Κατ' αρχάς η μόνη που γνωρίζει από χορό 100% είναι η Γκαλενα Βελίκοβα. Είναι η πρώτη η οποία μπορεί να κρίνει ακριβώς τις χορευτικές ικανότητες του καθενός. Από την άλλη, και ο κύριος Κωστάλας και η Ελεονώρα Μελέτη και ο κύριος Λιάγκας είναι μια χαρά. Η κριτική τους ήταν καλή. Σίγουρα δεν είναι ειδήμονες στο χορό, αλλά έκριναν το σύνολο που έβλεπαν, όπου σε κάποια πράγματα μπορεί να είχαν δίκιο, σε κάποια άλλα όχι, γιατί δεν έμπαιναν στη λεπτομέρεια τη χορευτική, στις κινήσεις και στις φιγούρες.»

-Έκριναν σε ένα γενικό σύνολο, που ήταν αποδεκτή η άποψη τους. θα σας δούμε να κάνετε κάτι άλλο τηλεοπτικά;

«Δεν νομίζω, προς το παρόν. Γιατί έχω τη δουλειά μου, έχω το ιατρείο, έχω πάρα πολύ τρέξιμο και λόγω του «DWTS» τα άφησα όλα πίσω, οπότε πρέπει να κοιτάξω να ξαναβρώ το ρυθμό της δουλειάς μου. Τώρα στην πορεία εάν θα γίνει κάτι δεν το έχω αποφασίσει. Δεν είναι προτεραιότητα μου η τηλεόραση, την έχω κάνει πιο παλιά, έχω περάσει από αυτό το κύκλωμα, δεν είναι ότι μπήκα στο «DWTS» για να ακολουθήσω κάτι στην τηλεόραση. Μπήκα πιο πολύ για τη διασκέδαση, για εμένα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved