Τρελός έρωτας για την όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό και τα καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της
Showbiz

Τρελός έρωτας για την όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό και τα καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν! Μπορεί να ακούγεται κλισέ, είναι όμως γεγονός για ζευγάρια τόσο ερωτευμένα όπως είναι η Κατερίνα Δημητρόγλου και ο Γιώργος Κούρτης.

Η όμορφή ηθοποιός που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά «Δικαίωση» και ο αγαπημένος της διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο και αυτό το εκπέμπουν α χαμογελά τους αλλά και ο τρόπος που ;οιτά ο ένας τον άλλον. Το διαπίστωσαν πρόσφατα και οι θαμώνες του bar-restaurant «Mayor» στο Κολωνάκι, όταν τους είδαν ανάμεσά τους να απολαμβάνουν μία υπέροχη ρομαντική βραδιά. Ήταν συνεχώς αγκαλιά, ενώ εκείνη συχνά τον φιλούσε τρυφερά, εκδηλώνοντάς του την αγάπη της. Το ίδιο εκδηλωτικός όμως ήταν και εκείνος παρότι δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ και δεν έχει εξοικειωθεί με τα φλας των φωτογράφων. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι έδειχνε απαλλαγμένο από το άγχος μήπως και προκαλέσει το ενδιαφέρον των παπαράτσι. Και είναι γεγονός πως στην αρχή της σχέσης τους και για αρκετούς μήνες η όμορφη ηθοποιός απέφευγε ακόμα και να μιλά για τη νέα σχέση της. Οσοι τη γνωρίζουν καλά ξέρουν πως η ίδια, μετά το τέλος της προηγούμε νης σχέσης της η οποία έγινε ευρέως γνωστή, αποφάσισε να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή. Πλέον όμως, σίγουρη για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του επιχειρηματία -στον χώρο των κατασκευών- συντρόφου της δεν έχει κανέναν λόγο να παίζει κρυφτό με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους. Προσφάτως το ζευγάρι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στη σχέση του, αποφασίζοντας να ζήσει σε ένα όμορφο διαμέρισμα στην Πεντέλη. Για τους φίλους τους που τους συναναστρέφονται, ήταν η φυσική εξέλιξη για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ και κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον. Ομως, οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν πως, αν και είναι τρελά ερωτευμένοι, δεν έχουν στα άμεσα σχέδιά τους έναν γάμο. «Θέλουν να δοκιμαστούν στη συγκατοίκηση, να μοιραστούν την καθημερινότητα τους που πολλές φορές είναι σκληρή και μετά να σκεφτούν να καταλήξουν σε τέτοιες αποφάσεις», σχολιάζει στη real στενός φίλος τους.
Αυτόν τον καιρό, πάντως η Κατερίνα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεση της για να ξεκουραστεί και να διακοσμήσει το σπίτι τους όπως επιθυμεί. Μετά το τέλος των γυρισμάτων του σίριαλ «Κόκκινο νυφικό» στο οποίο έπαιζε, δούλεψε για το τρέιλερ του φεστιβάλ ταινιών τρόμου που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το Horror Film Festival, στο οποίο συμπρωταγωνίστησε με τον Ορέστη Τζιόβα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Πάνου Ίλιακόπουλου. Οσο για τον σύντροφό της Γιώργο Κούρτη, ασχολείται με την οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία που ίδρυσε ο πατέ-ραςτου, κάνοντας συχνά ταξίδια στην κεντρική Ελλάδα και τη Μακεδονία για τη δουλειά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved