Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν υπάρχουν πλέον ρόλοι»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν υπάρχουν πλέον ρόλοι»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα σπίτια και στις οικογένειες αναπολεί τα παιδικά της χρόνια. Τότε, που όλα ήταν διαφορετικά.

«Ο άνδρας κάνει δέκα δουλειές και η γυναίκα πέντε για να τα βγάλουν πέρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πλέον ρόλοι, έχουν μπερδευτεί για το ποιος θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού ή ποιος θα προσέχει τα παιδιά. Πλέον όποιος γονέας προλάβει αυτός φροντίζει. Βέβαια, τον συναισθηματικό ομφάλιο λώρο με τη μάνα δύσκολα τον κόβει το Ελληνόπουλο. Εγώ δεν μπόρεσα πολύ εύκολα να διαχειριστώ την απώλεια της μάνας μου» είπε στην espresso και θυμήθηκε τα κυριακάτικα τραπέζια της μαμάς:

«Από εκείνη θυμάμαι τα κυριακάτικα τραπέζια. Σ’ αυτό που τόσο εύστοχα έχει εστιάσει η σειρά. Η μητέρα μου περνούσε όλη της την αγάπη μέσα από το φαγητό. Πάντα τρώγαμε κρέας την Κυριακή, το οποίο ήταν νόστιμο και καλομαγειρεμένο. Όλη την εβδομάδα μπορεί να τρώγαμε όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά, αλλά την Κυριακή θα είχε κρέας. Πόσο έχουν αλλάξει οι διατροφικές συνήθειες; Σήμερα είναι πιο φτηνό να αγοράσεις κοτόπουλο από το να αγοράσεις ψάρια και χόρτα. Αν και γεννήθηκα στο Παγκράτι, θυμάμαι ότι από τα παιδικά μου χρόνια μού έλειπε το να λέω στους συμμαθητές μου ότι κατάγομαι από χωριό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved