Φερεντίνος: «Η δημοσιότητα έχει μια γοητεία»
Showbiz

Φερεντίνος: «Η δημοσιότητα έχει μια γοητεία»

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, αλλά αυτό δεν τον ενοχλεί στο να κινείται όπως εκείνος θέλει. 

Οι αρνητικές κριτικές είναι κάτι που δεν τον ενοχλούν, αφού όπως είπε με τα social media ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει.

Με τη δημοσιότητα πώς τα πας;

«Εντάξει, η δημοσιότητα έχει μια γοητεία. Δεν μου ήρθε ποτέ απότομα. Ήταν τέτοιου είδους η εκπομπή - άσε που τότε δεν υπήρχε και τόσο το internet να διογκώσει τα πράγματα μέσα από τα social media. Ούτε με φόβισε ούτε με έκανε να αισθανθώ περίεργα. Τη διασκέδασα»

Στην αρχή. Τώρα; Τη διασκεδάζεις ακόμη;

«Έχω δεχθεί πιέσεις από τη δημοσιότητα, που δεν είναι και το πιο ευχάριστο, βολικό γεγονός. Επειδή όμως γενικότερα και εγώ δεν την έχω κυνηγήσει ποτέ, έτσι και εκείνη δεν με έχει κάνει να αισθανθώ άσχημα. Πέρα από κάποιες εξαιρέσεις.

Όπως;

«Ας πούμε ότι συνεχίζω να κινούμαι φυσιολογικά, ανεξαρτήτως εξαιρέσεων»

Διαβάζεις τηλεκριτικές;

«Βεβαίως. Όλων των ειδών. Όλοι διαβάζουν, όλο\ χαίρονται όταν διαβάζουν κάτι καλό, όλοι δαγκώνονται όταν διαβάζουν κάτι κακό»

Σε επηρεάζουν;

«Παλαιότερα με επηρέαζαν πολύ περισσότερο. Τώρα με τα social media, που ο καθένας «γράφει ό,τι του κατέβει, όχι τόσο. Και επειδή έχω και ασχολούμαι, πίστεψε με διαβάζω πολλά»

Κλείνοντας, θέλω να μας πεις πώς ήταν η πρώτη φορά που βγήκες live σε μία εκπομπή..

«Ήταν στην εκπομπή του Βλάσση Μπονάτσου, και μετά στο «Bravo» της Ρούλας Κορομηλά, που είχα χορέψει και ένα χασάπικο. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία» αποκάλυψε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved