Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Με τον μπαμπά μου πήγαμε στην Πάολα»
Showbiz

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Με τον μπαμπά μου πήγαμε στην Πάολα»

Η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για την εφηβεία της και την σχέση που είχε με τους γονείς της. 

Αληθεύουν οι φήμες ότι κατά τη διάρκεια της εφηβείας σου ήσουν εξαιρετικά... ανήσυχη;

«Ήμουν, όντως, ανήσυχη και είχα κάνει διάφορα! Θα σου πω μόνο ότι υπήρξε μια σχολική χρονιά όπου επί δέκα ημέρες, χωρίς να το ξέρουν οι γονείς μου, δεν πήγαινα σχολείο και το είχα ρίξει στις βόλτες. Κάποια στιγμή, λοιπόν, οι καθηγητές τηλεφώνησαν στο σπίτι μου για να μάθουν τι συμβαίνει. Καταλαβαίνει τι ακολούθησε...»

-Πιο αυστηρός ήταν ο πατέρας ή η μητέρα σου;

«Και οι δύο έθεταν κανόνες, αλλά με τον τρόπο τους. Η μητέρα μου ήταν πιο ελαστική σε σχέση με το σχολείο και τη μελέτη, θυμάμαι τον πατέρα μου να με ρωτάει αν διάβασα Γεωγραφία και αν έχω μάθει τις πρωτεύουσες ή να μου κάνει παρατηρήσεις γιατί δεν είχα μελετήσει. Η μητέρα μου δεν αγχωνόταν με τέτοια πράγματα»

Πώς επηρέασε ο θάνατος της μητέρας σου τη σχέση με τον πατέρα σου;

«Είναι εντυπωσιακό το πώς ο πατέρας μου, ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, προσαρμόστηκε γρήγορα στα νέα δεδομένα χωρίς να γίνει βάρος σε κανέναν. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου ήρθαμε πιο κοντά, και είναι λογικό. Μέχρι τώρα λέγαμε «είμαστε οι τρεις μας», τώρα μείναμε οι δυο μας. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός που βρίσκει ενδιαφέρον στα πάντα: από κάποιο θεατρικό μέχρι την Πάολα στην οποία τον πήγα πρόσφατα»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην Πάολα;

«Γιατί όχι; Δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα, αλλά μια φορά τη σεζόν γιατί όχι; Προτιμώ να πάω σε αυτήν παρά κάπου αλλού. Η Πάολα είναι περσόνα και unique»

Όσοι σας γνωρίζουν λένε ότι ως χαρακτήρας είσαι πιο κοντά στη μητέρα σου. Ισχύει;

«Έχω αυτό το εκρηκτικό, τον δυναμισμό αλλά και τη διάθεση να μη βαλτώνω και να εξελίσσομαι όπως και εκείνη. Τολμούσε πράγματα και τολμώ και εγώ, κι ας υπάρχει ρίσκο. Συνήθως φοβόμαστε να κάνουμε πράγματα για να μην αποτύχουμε. Όταν διαθέτεις ευελι8α, όμως, δεν σε πειράζει να κάνεις και κάπου να μην πάει καλά. Και τι έγινε; Και εγώ ανέβασα ένα παιδικό στο θέατρο, δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και μετά από λίγο το κατέβασα. Το παιδικό είναι ένα δύσκολο θεατρικό είδος που πρέπει να το ξέρεις για να ασχοληθείς με αυτό» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved