Κώστας Αποστολάκης: «Νιώθω πολύ τυχερός αυτήν τη χρονιά»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Νιώθω πολύ τυχερός αυτήν τη χρονιά»

Στα τέλη Μαΐου και ύστερα από 180 επεισόδια θα πέσει η αυλαία της σειράς του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή»!

Ο Κώστας Αποστολάκης υποδύεται τον αστυνομικό Τάσο Αυγερινό, ο οποίος με τους κακοποιούς είναι σκληρό καρύδι αλλά για τη γυναίκα της ζωής του (Τζένη Μπότση) γίνεται χαλί να τον πατήσει.

«Οταν διάβασα τον ρόλο του Τάσου, ένιωσα ότι αυτόν τον χαρακτήρα τον κουβαλάω από τις ρίζες μου, από το χωριό μου στην Κρήτη. Είναι ένας άνθρωπος αγνός, αυστηρός στο επάγγελμά του και... χώμα για τη Σοφία του. Τώρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο πρώην άνδρας της, ο Μαρκ (Αλέξανδρος Σταύρου), κάνει την καρδιά του πέτρα γιατί δεν του αρέσει αυτή η εξέλιξη, αλλά διεκδικεί αυτό που θέλει. Είναι ένας παραδοσιακός άνδρας» αναφέρει ο Κρητικός ηθοποιός στην Espresso και δηλώνει ευτυχής γι’ αυτήν τη συνεργασία.

«Νιώθω πολύ τυχερός αυτήν τη χρονιά, γιατί και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, αλλά και στο θέατρο παίζω διαφορετικούς χαρακτήρες. Οταν ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης, με τον οποίο διατηρώ φιλική σχέση εδώ και 23 χρόνια, από τότε που έπαιξα στην τηλεοπτική σειρά “Το τρίτο στεφάνι”, με πήρε τηλέφωνο για τη σειρά “Παρθένα Ζωή” ούτε καν ρώτησα για τον ρόλο μου. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Ο Γιάννης δουλεύει με συναδέλφους μου αλλά και με τεχνικούς που γνωρίζει 30 χρόνια. Είναι η οικογένειά μου! Ξέρετε τι είναι το Mega να μην τον έχει πληρώσει για τις σειρές “Μάλιστα, σεφ!” και “Εθνική Ελλάδος”, και εγώ να έχω εξοφληθεί; Αυτό σημαίνει παραγωγός για μένα, ότι στα δύσκολα, στην κρίση, βάζει πλάτη, αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν χρωστάει σε κανέναν» λέει με νόημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved