Ελπίδα: «Σταμάτησα συνειδητά τις εμφανίσεις δεν μου άρεσε το όλο περιβάλλον»
Showbiz

Ελπίδα: «Σταμάτησα συνειδητά τις εμφανίσεις δεν μου άρεσε το όλο περιβάλλον»

Η Ελπίδα σε συνέντευξή της μίλησε για την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά της.

Πώς είσαι μέσα στο σπίτι σου;

Η μαμά στο σπίτι, αυτό είμαι. Δεν είπα ποτέ στα παιδιά μου τι είμαι, έλεγα πάντα ότι κάνω μια δουλειά όπως κάνουν όλοι.

Πότε συνειδητοποίησαν τα παιδιά σου τη δουλειά που κάνεις;

Μεγάλα. Ο γιος μου δεν συνειδητοποίησε ποτέ τι είμαι, τώρα τελευταία κατάλαβε. Δεν με είχε δει ποτέ να τραγουδάω, πρώτη φορά με είδε να τραγουδάω σε μια συναυλία πριν από 2 χρόνια. Ήρθε και μου είπε: «Μαμά, δεν το πιστεύω, έχεις καταπληκτική φωνή», δεν ήξερε το παιδί ότι ζωντανά τραγουδάω έτσι. Με είδε να τραγουδάω ζωντανά σε ηλικία 30 ετών. Ήταν 10 χρονών όταν σταμάτη­σα να κάνω εμφανίσεις.

Γιατί σταμάτησες;

Σταμάτησα συνειδητά, δεν μου άρεσε το όλο περιβάλλον, δεν μου πήγαινε.

Τι ήταν εκείνο που σε απωθούσε;

Ο τρόπος που αποκτούσες την επαφή με τον κόσμο. Να τρέχω στα μπαράκια να κάνω δημόσιες σχέσεις για να μπορέσω να κάνω το δίσκο που θέλω; Τι δουλειά έχω εγώ με αυτά;

Έκανες καριέρα με τα «όχι»;

Αυτό είναι αλήθεια, έκανα καριέρα με τα «όχι». Αν ήθελα και καταλάβαινα, θα μπορούσα να είχα κάνει... παραπάνω καριέρα. Δεν καταλάβαινα την αξία μου εκείνα τα χρόνια, δεν ήξερα. Όλοι μου έλεγαν ότι τραγουδάω καλά, το ήξερα. Είχα τεράστιες προτάσεις. Όταν είχα πάει στο φεστιβάλ της Χιλής όπου είχα, βγει πρώτη, γκεστ σταρ στη δουλειά αυτή ήταν ο Χούλιο Ιγκλέσιας, το 1975, και ο παραγωγός του ήθελε να με βγάλει δίπλα του, να είμαστε μαζί. Δεν το έκανα, γιατί ήρθα στην Ελλάδα κι έλεγαν: «Τι δουλειά είχε και πήγε στον Πινοσέτ;», Με έμπλεξαν ενώ δεν είχα καμία σχέση, έτσι φοβήθηκα και το άφησα. Ήμουν πάντα πολύ Ελληνίδα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved