Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Προσφέρουν εναλλακτικό τουρισμό στο συγκρότημά τους στην Άνδρο
Showbiz

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Προσφέρουν εναλλακτικό τουρισμό στο συγκρότημά τους στην Άνδρο

Είναι ο επίγειος παράδεισος τους. Εκεί στα Αχλα, όχι μόνο ηρεμούν, αλλά κάθε χρόνο κάνουν ακόμα καλύτερο το συγκρότημα που ξεκίνησε πριν από χρόνια ο Ματέο Παντζόπουλος και έγινε πια διάσημο με τις επισκέψεις της Ελένης Μενεγάκη.

Για να ανανεώσουν, ωστόσο, το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Άνδρου η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, αποφάσισαν σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Secret να προσφέρουν σεμινάρια γιόγκα σε όσους διαμένουν στο εναλλακτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Αυτά ξεκινούν πριν από την έναρξη της θερινής σεζόν, δηλαδή ήδη βρίσκονται στα Αχλα έμπειροι δάσκαλοι από όλο τον κόσμο, καθώς στο «Οναρ» πραγματοποιούνται εκδρομές με θέμα τη γιόγκα και τον διαλογισμό, που διοργανώνονται από ολιστικά κέντρα ή μεμονωμένους καθηγητές.

Τα μαθήματα, μάλιστα, γίνονται σε κυκλικές μογγολικές σκηνές, yurts (δεν έχουν καμία σχέση με τις συμβατικές σκηνές), κάτω από τη σκιά γιγαντιαίων πλατάνων, δίπλα στον καταρράκτη ή κοντά στον φάρο, ενώ ο σεφ μπορεί να προσφέρει γεύματα με βιολογικά προϊόντα από τον κήπο στους συμμετέχοντες.

Η Ελένη θέλει να συμμετάσχει και η ίδια σε ένα από τα προγράμματα που έχουν μεγάλη ζήτηση και, αν τα καταφέρει, θα βρεθεί στην Ανδρο τον επόμενο μήνα. Η παρουσιάστρια έχει ήδη σκεφτεί τις αλλαγές που θα κάνει στον βιότοπο και τις προσθήκες που θέλει να επιμεληθεί η ίδια, αφού μαζί με τον σύζυγο της έχουν αποφασίσει κάθε χρόνο οι πιστοί επισκέπτες τους να βλέπουν τον χώρο ανανεωμένο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved