Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Μιλάει για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του μετά το διαζύγιο
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Μιλάει για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του μετά το διαζύγιο

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό και μητέρα του γιου του.

Το επίπεδο πολιτισμού στη σχέση μετά από ένα διαζύγιο το ρυθμίζει ο χρόνος;

Στο κάθε ζευγάρι, όταν φύγει η πρώτη ένταση, που πάντα υπάρχει στη στιγμή του χωρισμού, και καταλαγιάσουν τα πνεύματα, τα έντονα συναισθήματα και συνειδητοποιήσει το ζευγάρι ότι έχει ένα παιδί μαζί πρέπει να βάλουν περισσότερο τα δυνατά τους να συνυπάρξουν στην ανατροφή και στο μεγάλωμά του. Χωρίζουμε σαν ζευγάρι, αλλά δεν μπορούμε να χωρίσουμε ποτέ ως γονείς. Όταν περάσουν τα χρόνια και δεν υπάρχει μίσος... Γιατί με την πρώην γυναίκα μου έχουμε πλέον μια απίθανη σχέση. Τώρα περιμένω μέσα από την καρδιά μου να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μου πουν: «Γεννάμε». Θα το χαρώ πολύ.

Θα πας στο μαιευτήριο και θα περιμένεις στην αίθουσα αναμονής;

Δεν ξέρω αν θα πάω, αλλά σίγουρα θα περάσω να δω το μωρό. Ο Γρηγοράκης μου έχει εκφράσει την επιθυμία, όταν το αδερφάκι του μεγαλώσει, να περνάμε κάποιο χρόνο μαζί, να πηγαίνουμε στο εξοχικό και του είπα ότι μπορούμε να είμαστε όλοι παρέα, γιατί όχι; Το καλοκαίρι κάναμε ένα πολύ ωραίο πάρτι στα γενέθλια του μικρού όλοι μαζί. Όταν το παιδί έχει ασφάλεια και αγάπη, θα μεγαλώσει με χαρά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βγει ποτέ από το στόμα μου κακή κουβέντα για τη μητέρα του παιδιού μου και ξέρω ότι και η μητέρα του κάνει ακριβώς το ίδιο. Χωρίζεις για να είσαι καλύτερα, όχι για να ξεκινάς πολέμους, ίντριγκες και να είσαι στα μαχαίρια.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved