Ησαΐας Ματιάμπα: «Οι δρόμοι μας με τον Μύρωνα χώρισαν καθώς η συνεργασία αυτή έκανε τον κύκλο της»
Showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: «Οι δρόμοι μας με τον Μύρωνα χώρισαν καθώς η συνεργασία αυτή έκανε τον κύκλο της»

Ο Ησαϊας Ματιάμπα είναι από τους ηθοποιούς που δεν φοβάται τις κακές κριτικές.

«Σε κάνουν να πεισμώνεις πιο πολύ και να θες να γίνεσαι καλύτερος! Βέβαια, αν έχεις αντίληψη, καταλαβαίνεις που υστερείς και πού όχι και διορθώνεις ό,τι θεωρείς αναγκαίο», λέει σε πρόσφατη συνέντευξη του στα Παραπολιτικά ενώ η κουβέντα πάει στον φίλο του Μύρωνα Στρατή.

«Οι δρόμοι μας χώρισαν, καθώς η συνεργασία αυτή έκανε τον κύκλο της. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη από τον Μύρωνα, γι' αυτό και αντέξαμε τόσα χρόνια. Ηταν μια συνεργασία που θα τη θυμάμαι πάντα».

Στην προσωπική του ζωή είναι πραγματικά ευτυχισμένος.
«Δεν νιώθω καμία διαφορά. Ποτέ δεν με τρόμαζε η ιδέα της μόνιμης δέσμευσης. Ποσω μάλλον όταν είμαι με τον άνθρωπο μου, που νιώθω πως με συμπληρώνει και πως μαζί ξεκινάμε κάτι μοναδικό».

Οι πολιτικές εξελίξεις τον προβληματίζουν και, όπως λέει, συχνά αναρωτιέται. «Τόσο όμορφη χώρα είναι η Ελλάδα, κρίμα δεν είναι για την ταλαιπωρούν ανίκανοι πολιτικοί;».

«Κάποιοι μπήκαν στην πολιτική για να αλλάξουν το σύστημα και έφυγαν γιατί δεν άντεξαν τη βρωμιά. Οσοι μπήκαν για να κάνουν τη διαφορά και δεν έφυγαν έγιναν οι ίδιοι το σύστημα! Και πώς να συμμετέχεις, να εμπνέεσαι; Από ποιους; Αργοπεθαίνουμε και κανείς δεν βρίσκει λύσεις... Έχουμε καταντήσει πρόβατα και δεχόμαστε ό,τι μας πλασάρουν, χωρίς καμία ουσιαστική αντίσταση… αντίδραση», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved