Φωτεινή Δάρρα: «Μακάρι να ερχόταν στη ζωή μου δεύτερο παιδί, το θεωρώ μεγάλη ευλογία»

Φωτεινή Δάρρα: «Μακάρι να ερχόταν στη ζωή μου δεύτερο παιδί, το θεωρώ μεγάλη ευλογία»

Η Φωτεινή Δάρρα σε συνέντευξή της μίλησε για το 24ωρό της, για την προσωπική της ζωή και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Πώς είναι το 24ωρό σου;

Ξυπνάω με τη μικρή μου το πρωί, την ετοιμάζω για το σχολείο, μετά ξανακοιμάμαι συνήθως, δεν το αντέχω, γιατί είμαι βραδινός τύπος. Έπειτα σηκώνομαι, κάνω τις δουλειές, καθαρίζω, τα φτιάχνω όλα και έπειτα ξεκινάω να οργανώνομαι για τις δουλειές μου. Μόλις γυρίσει η μικρή, στις 3:00, πηγαίνουμε στις δραστηριότητες, κολυμβητήριο, ωδείο, μπαλέτο. Συνήθως τα ραντεβού μου τα κάνω το βράδυ. Όταν έχω συναυλία και δεν μπορεί ο Γιώργος να την κρατήσει, έχουμε μια κοπέλα που τη φροντίζει. Βέβαια, φεύγω με χίλια ζόρια, γιατί μου λέει να μη φύγω...

Σου έχει ζητήσει αδελφάκι;

Όχι, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία, ούτε κι εγώ έχω μπει, δεν το σκέφτομαι. Είναι η στιγμή. Δεν έρχονται με τη σκέψη τα παιδιά. Μακάρι να ερχόταν στη ζωή μου δεύτερο παιδί, το θεωρώ μεγάλη ευλογία, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται.

Μίλησε μου για τη σχέση σου με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Γνωριζόμαστε πάνω από 15 χρόνια με τον Δημήτρη. Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε πάρα πολλά μαζί, είναι δικός μου άνθρωπος, μας συνοδεύουν για πάντα αυτά που κάναμε. Το αποτέλεσμα της δουλειάς έχει να κάνει πάρα πολύ με το αν ο άλλος είναι φίλος.

Συνεργάζεσαι επαγγελματικά και με τον μπαμπά της κόρης σου, που είναι μουσικός. Αυτό είναι κάτι εύκολο ή δύσκολο;

Εύκολο, ξεχωρίζει η επαγγελματική σχέση από την προσωπική, είναι καλύτερα. Όταν υπάρχουν καλά συναισθήματα, θα σε προφυλάξει ο άνθρωπος που σε νοιάζεται. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει φορτικό και να πει ο ένας στον άλλο κάτι παραπάνω, θέλω πολύ την άποψη των δικών μου ανθρώπων, όμως δεν θέλω να μου λένε τίποτα εν θερμώ. Είναι πολύ καλό να έχεις δικούς σου ανθρώπου3 μέσα στη δουλειά. Όλοι οι μουσικοί μου έγιναν με τον καιρό φίλοι μου.

Πηγή: Λοιπόν