Παύλος Ορκόπουλος: «Έχω πάθος με τα εγγόνια μου»
Showbiz

Παύλος Ορκόπουλος: «Έχω πάθος με τα εγγόνια μου»

Ο Παύλος Ορκόπουλος παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του και ειδικά για τα εγγόνια του. 

Τι νέες περιπέτειες περιμένουν τον Μενέλαο;

«Δεν το ξέρω και μου αρέσει που δεν το ξέρω. Κάθε φορά που παίρνω ένα σενάριο, μου είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να μην ξέρω τι θα συμβεί. Μου αρέσει ο αιφνιδιασμός»

Αυτοσχεδιασμός υπάρξει;

«Δεν μπορεί να μην υπάρξει. Ένα κείμενο, ένα σενάριο έχει ενδιαφέρον για το τι υπάρχει κάτω,, από τις λέξεις για αυτόν. Τον ίδιο ρόλο άλλος ηθοποιός τον παίζει έτσι κι άλλος αλλιώς, χίλιες διαφορετικές προσεγγίσεις»

Έχετε κάνει συζητήσεις για πέμπτη σεζόν;

«Οι προτάσεις είναι συνεχείς και θα δούμε. Ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. . Βλέπουμε να ανεβαίνουν πολλές παραστάσεις. Καλό είναι αυτό. Το κακό είναι ότι μπορεί να γίνονται πάρα πολλές παραστάσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πληρώνονται οι ηθοποιοί. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Μπορεί ένας ηθοποιός να δουλέψει όλη τη χειμερινή σεζόν και έπειτα να μην έχει τις προϋποθέσεις για να πάρει ανεργία, διότι ας πούμε δεν του κολλάνε ένσημα. Δεν έχει ασφάλιση, δεν υπάρχει σύμβαση αυτήν τη στιγμή. Κι αυτό είναι ένα ζήτημα. Και αυτό βέβαια έχει αντανάκλαση και στις παραστάσεις. Όταν ένας ηθοποιός δεν μπορεί να ζήσει, είναι δύσκολο να ανταποκριθεί πλήρως και σε αυτό»

Ο γιος σας και π κόρη σας έχουν μπει στο χώρο. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες, τους αποτρέψατε;

«Είναι κωμικό να αποτρέπει κάποιος τα παιδιά του από το να κάνουν τη δουλειά του. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και το ξέρει μόνο ο ίδιος πόσο το θέλει»

Πέρα από την υποκριτική , έχετε άλλα δημιουργικά πάθη στη ζωή σας;

«Έχω πάθος με τα εγγόνια μου. Περνάμε πάρα πολύ ωραία, επικοινωνούμε πολύ ωραία και παίζουμε θαυμάσια» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved