Αντώνης Λουδάρος: «Αφού βρίσκομαι σε αυτήν τη δουλειά, είναι μία επιτυχία»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Αφού βρίσκομαι σε αυτήν τη δουλειά, είναι μία επιτυχία»

Ο Αντώνης Λουδάρος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. 

Βέβαια, στο ξεκίνημα του δεν φανταζόταν ότι το μέλλον θα είναι απλόχερο μαζί του και θα κατεφέρει τόσα πράγματα.

Η «Φονική παγίδα» δείχνει τι είναι ικανός να κάνει κάποιος για την επιτυχία. Τι σημαίνει επιτυχία;

«Είναι η επίτευξη κάποιων στόχων που φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω ότι πετυχαίνω πάντα «κέντρο», όμως βρίσκω τον στόχο. Δεν «βαράω τον γάμο του Καραγκιόζη». Αφού όμως βρίσκομαι σε αυτήν τη δουλειά, είναι μία επιτυχία. Έχω πετύχει τον μεγάλο στόχο. Αν κάποιος μου έλεγε στα 18 ότι στα 50 μου θα βρίσκομαι στο σημείο που στέκομαι, δεν θα μπορούσα να το διανοηθώ»

Οκτώ χρόνια κρίσης. Οφείλουμε να ελπίζουμε;

«Κάναμε φιλότιμες προσπάθειες να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ενεργήσαμε καλά. Για να αλλάξει κάτι σε ό,τι λέμε κρίση, θα έπρεπε να αλλάξουμε και τη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζουμε, καθένας ξεχωριστά, τα πράγματα. . Θα πάρει γενιές να αλλάξει αυτό... Δεν έχουμε ακόμα συνειδητότητα. Ακόμα προσπαθούμε να κουκουλώσουμε τα κακώς κείμενα. Δεν νιώθω ότι κάτι άλλαξε. Λίγο πολύ σκεφτόμαστε «εγώ να τα βολέψω» κι ας καταστραφεί ο άλλος, Φτιάχνουμε π.χ. νόμους με τόσα «παραθυράκια» ώστε να μην ισχύουν»

«Θέλει συνειδητοποίηση. Κάτι να βλέπεις στον ορίζοντα κι ας είναι αντικατοπτρισμός. Αλλά δεν έχουμε όραμα,; έστω και ψεύτικο. ΓΥ αυτό βλέπουμε τηλεόραση. Το μόνο όραμα του Έλληνα για την ώρα είναι πώς να τη γλιτώσει» εξήγησε στο Έθνος της Κυριακής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved