Χαραλαμπόπουλος-Πρίντζου: Αυτός είναι ο λόγος που ζούσαν χωριστά τους τελευταίους μήνες
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος-Πρίντζου: Αυτός είναι ο λόγος που ζούσαν χωριστά τους τελευταίους μήνες

Τους τελευταίους µήνες βλέπαµε τον έµπειρο ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να µη συνοδεύεται από την όµορφη σύντροφο της ζωής του Λίνα Πρίντζου στις ελάχιστες δηµόσιες εξόδους του και αναρωτήθηκαν κάποιοι αν είχε συµβεί κάτι µεταξύ τους.

Όσοι, όµως, τους ζουν από κοντά ήξεραν το «µυστικό» τους, που δεν ήταν άλλο από το ότι εκείνη είχε εγκατασταθεί στο σπίτι τους στο Πήλιο για να προχωρήσει στη συγγραφή του πρώτου της μυθιστορήματος. Είχε αρκετές θεατρικές προτάσεις για τον χειµώνα, όµως η επιθυµία της να ρίξει το βάρος της στο νέο της «στοίχηµα», την έκανε να τις αρνηθεί και να αποµονωθεί στο ήσυχο σπιτικό τους και να αφήσει λίγο τον Βασίλη της, του οποίου οι υποχρεώσεις του τον θέλουν στο θέατρο «Βρετάνια» στην «Κατάρα της Ίρµας Βεπ». Επειδή ο ηθοποιός δεν µπορεί πολλές ηµέρες χωρίς τη σύντροφο της ζωής του, έκανε δυο-τρεις µικρές «αποδράσεις» στο Πήλιο για να τη συναντήσει και τώρα που εκείνη επέστρεψε εδώ για λίγες εβδοµάδες... πετάει από τη χαρά του.

Μπορεί το διάστηµα αυτό να είναι µαζί ο Βασίλης Χαραλαµπόπουλος µε τη Λίνα Πρίντζου και να ετοιµάζονται να περάσουν ήσυχα το Πάσχα στο Πήλιο, στη συνέχεια όµως θα πρέπει να χωριστούν ξανά... Εκείνη θα πρέπει να προχωρήσει το βιβλίο της κι εκείνος να κάνει πρόβες κι έπειτα παραστάσεις µε τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη που ετοιµάζει µε το Εθνικό Θέατρο για την Επίδαυρο ο σηµαντικός Νικίτα Μιλιβόγεβιτς. Επίσης, προς το τέλος του καλοκαιριού θα ξεκινήσει πρόβες µε τον Γιάννη Κακλέα στον «Ερωτευµένο Σαίξπηρ» που θα παιχτεί στον «Ελληνικό Κόσµο» µε διανοµή-έκπληξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved