Οργή και αγανάκτηση από Βαλσάμη-Ανδρέου: «Η τράπεζα βγάζει το σπίτι μας στο σφυρί»
Showbiz

Οργή και αγανάκτηση από Βαλσάμη-Ανδρέου: «Η τράπεζα βγάζει το σπίτι μας στο σφυρί»

Δύσκολες ώρες για την Νόρα Βαλσάμη και τον σύζυγό της Ερρίκο Ανδρέου.

Το ζευγάρι βλέπει τους κόπους μιας ζωής να χάνονται και βγάζουν κραυγή αγωνίας. Όπως σας είχαμε γράψει, η τράπεζα βγάζει στον πλειστηριασμό το σπίτι τους.

«Δεν ξέρω… δεν μπορώ να σας μιλήσω, έχω προβλήματα υγείας. Είναι καλύτερα να σας μιλήσει ο σύζυγός μου. Είναι το ίδιο, σαν να μιλάτε μαζί μου» είπε στην Espresso η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου συμπλήρωσε: «Είναι αλήθεια το γεγονός αυτό. Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς. Δεν με εκπλήσσει αυτό που συμβαίνει. Άκουγα ότι πετούσαν κόσμο από τα σπίτια του για 20.000 ευρώ και ήμουν κάπως προετοιμασμένος. Έλεγα μέσα μου: “Δεν υπάρχει λογική. Όλα πρέπει να τα περιμένεις, Ερρίκο”»

Όλα άρχισαν όταν πριν από αρκετά χρόνια το ζευγάρι αγόρασε με δάνειο ένα μικρό στούντιο και το έγραψε στον μονάκριβο γιο του, με σκοπό να είναι ανεξάρτητος από την υπόλοιπη οικογένεια. «Προσπαθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να το πουλήσουμε με σκοπό να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχαμε και δύο πιστωτικές κάρτες. Σας θυμίζω ότι μια εποχή οι τράπεζες μας τηλεφωνούσαν μέρα νύχτα, όπως και στους υπόλοιπους Έλληνες, και μας παρακαλούσαν να πάρουμε δάνεια, να βγάλουμε πιστωτικές κάρτες για να κάνουμε τις δουλειές μας. Καθημερινά μας... βομβάρδιζαν. Αυτό το μικρό στούντιο το είχαμε δώσει στον γιο μας. Εκεί έγραφε τις μουσικές το παιδί μας, εκεί καθόταν. Σας επισημαίνω ότι πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του νοικιάσουμε έναν άλλο χώρο για να μένει» συνεχίζει ο Ερρίκος Ανδρέου, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα το πλειστηριασμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved