Φελίσια Λαπάτη: Έτσι γνώρισε τον Ηλία Βρεττό – Οι επώνυμοι που τους σύστησαν
Showbiz

Φελίσια Λαπάτη: Έτσι γνώρισε τον Ηλία Βρεττό – Οι επώνυμοι που τους σύστησαν

Η Φελίσια Λαπάτη, το new entry στο Survivor είναι σίγουρα μια από τις παίκτριες που θα μας απασχολήσουν πολύ αν καταφέρει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δυναμική, όμορφη και αγωνιστικά καλή έχει κι ένα παρελθόν που εύκολα κανείς θυμάται αφού το όνομα της είχε συζητηθεί πολύ την εποχή που ήταν σε σχέση με τον Ηλία Βρεττό.

Τα κουτσομπολιά υποστηρίζουν ότι το φλερτ του τραγουδιστή με το μοντέλο αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «Όλα τα ξέρω».

Ο Ηλίας Βρεττός τότε εμφανιζόταν στο Κολωνάκι. Η προσωπική του ζωή αποτελούσε θέμα σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο/παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή - αφού εκείνη αποφάσισε ότι δεν είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς μαζί του.

Έτσι λοιπόν μετά την Ευαγγελία ήρθε η Φελίσια. Πώς γνωρίστηκαν; Ανάμεσα στους καλούς της φίλους είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ένα βράδυ λοιπόν συνοδεύοντας τον Ουγγαρέζο είχε βρεθεί στο τραπέζι του Μάρκου Σεφερλή στα μπουζούκια. Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης με την Ελένη Φουρέιρα πριν από μερικά χρόνια.

Εκεί λέγεται ότι συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Ηλία Βρεττό και έγιναν κάτι παραπάνω από φίλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved