Η απολαυστική απάντηση του Ρένου Χαραλαμπίδη όταν τον ρωτάνε αν θα παντρευτεί ποτέ στη ζωή του!
Showbiz

Η απολαυστική απάντηση του Ρένου Χαραλαμπίδη όταν τον ρωτάνε αν θα παντρευτεί ποτέ στη ζωή του!

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αισίως, είναι 47 ετών και δεν έχει νοικοκυρευτεί ακόμα! Τι απαντάει όμως όταν τον ρωτούν αν σκοπεύει να παντρευτεί; Διαβάστε στο παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξή του... 

Ανέκαθεν είχα την αίσθηση ότι ήθελες πολύ να αγαπηθείς.

Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ. Μόνο να αγαπηθώ δεν µε ενδιαφέρει. Οµως, όταν συναντιούνται δύο καρδιές, είναι κορυφαία στιγµή στη ζωή των ανθρώπων. Και ξέρω πως δεν είναι απαραίτητο ότι θα συµβεί. Υπάρχουν και µερικές συναντήσεις που µπορεί να µη γίνουν ποτέ. Οπως οι µοιραίες ερωτικές.

Θα παντρευτείς ποτέ, Ρένο;

Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Το έχω αφήσει στο πεπρωµένο! Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι µάλλον είµαι ο µόνος από τη γενιά µου που δεν έχει παντρευτεί τουλάχιστον µία φορά! Ε, ας είµαστε λίγο πρωτότυποι!

Τον χρόνο πώς τον αντιµετωπίζεις;

Η σχέση µας έχει αλλάξει πολλές φορές έχει υπάρξει αγάπης, µίσους, φόβου, αδιαφορίας. Τώρα, στα 47 µου, αρχίζω να καταλαβαίνω ότι µάλλον είναι ο µοιραίος συνοδοιπόρος µου. Οπως δεν µπορώ να αλλάξω το χρώµα στα µάτια µου, έτσι δεν µπορώ να αποµακρύνω τον χρόνο από το πλάι µου.

Την αισιοδοξία σου τη χάνεις ποτέ;

Ναι. Γιατί έχει συσσωρευτεί η κούραση, ενώ υπάρχουν και οι προσωπικές διαψεύσεις. Αναµετρώ τα λάθη µου, γλεντάω όµως και τα σωστά µου. Γιατί αυτός που µετράει µόνο τα λάθη του, στο τέλος θα κατακτηθεί από αυτά. Κι όµως, τα λάθη είναι τα εργαλεία µας. Είναι οι φάροι µας, ώστε να µη στρίψουµε ξανά προς τα εκεί που δεν πρέπει. Τι θα µπορούσα να έχω κάνει καλύτερα; Μετανιώνω που ως πρωταγωνιστής έπαιξα µόνο σε δύο σίριαλ, το «Κάτι τρέχει µε τους δίπλα» και τη «Βότκα πορτοκάλι». Την υποτίµησα τότε την τηλεόραση και δεν έπρεπε, γιατί µια σειρά, λόγω χρονικής διάρκειας, σου δίνει τη δυνατότητα να ερευνήσεις έναν χαρακτήρα σε βάθος. Βέβαια, έκανα πολλές ταινίες και γι’ αυτό είµαι περήφανος.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved