Ελένη Γερασιμίδου: «Με τον Λάκη δεν ανταλλάξαμε καμία κουβέντα, δεν μαλώσαμε ποτέ»
Showbiz

Ελένη Γερασιμίδου: «Με τον Λάκη δεν ανταλλάξαμε καμία κουβέντα, δεν μαλώσαμε ποτέ»

Επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και όπως η ίδια λέει, ήταν και είναι μια σειρά που της αρέσει πολύ.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τις σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και για το πώς προέκυψε η συνεργασία.

Αποκαταστάθηκε η σχέση σας; «Δεν είχε χαλάσει ποτέ. Με τον Λάκη δεν ανταλλάξαμε καμία κουβέντα, δεν μαλώσαμε ποτέ. Είπα αυτό που έπρεπε και που όφειλα να πω για τη συμμετοχή μου στο «Αλ Τσαντίρι» και γιατί δεν συνεχίστηκε. Αυτό συνέβη για διάφορους λόγους, έτσι δεν μπορούσε να συνεχιστεί, γιατί υπήρχε πολιτικό πρόβλημα, από τη θέση μου ως βουλευτή και ως ατόμου. Ηταν υπερβολική η επίθεση στο ΚΚΕ, αυτό ήταν κατά τη γνώμη μου, ούτε μαλώσαμε ούτε τίποτα»

Πώς ξαναβρεθήκατε με τον Λάκη Λαζόπουλο; «Ειδωθήκαμε και μιλήσαμε στην κηδεία του αγαπημένου μας Στάθη Ψάλτη, αγκαλιαστήκαμε, τα είπαμε, με κάλεσε και στο θέατρο. Με είχε καλέσει και για συνεργασία στο θέατρο, αλλά εγώ λόγω του, «Από κοινού», δεν μπορώ να πάω άλλου. Έχω αρνηθεί κι άλλες τέτοιες προτάσεις και μάλιστα πολύ καλές. Πήγα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασής του και μόλις μου είπε για τους «Μήτσους», είπα: «Ευχαρίστως, ναι». Είναι μια σειρά που μου άρεσε πολύ, δεν είναι και τόσο σύνηθες να παίζεις σε πολύ καλά πράγματα. Δεν σταμάτησε να υπάρχει μεταξύ έμενα και του Λάκη η αγάπη. Μπορεί να μη βλεπόμαστε συνέχεια, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι, γιατί δεν είμαστε κολλητοί, αλλά, όταν παίζουμε μαζί, είμαστε απ' όλα. Ο κόσμος νοστάλγησε τη σειρά και την περίμενε με αγωνία», λέει η ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved