Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μιλά πρώτη φορά για τη στιγμή που κατάλαβε ότι της αρέσει ο Βασάλος
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μιλά πρώτη φορά για τη στιγμή που κατάλαβε ότι της αρέσει ο Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για το Survivor, το κατοχικό σύνδρομο που την έπιασε μετά το ριάλιτι, αλλά αναφέρεται και στη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι της αρέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πόσο σου άλλαξε τη ζωή το ριάλιτι επιβίωσης;
Ήταν μια τρομερή εμπειρία την οποία θα ξαναζούσα ευχαρίστως, γιατί μου έμαθε να εκτιμάω τα πιο απλά και αυτό δε θα ήθελα να το ξεχάσω ποτέ. Για εμένα το πιο δύσκολο πράγμα εκεί ήταν η έλλειψη επικοινωνίας. Έκτοτε δε θεωρώ τίποτα δεδομένο και δεν παραλείπω να δείχνω τα συναισθήματά μου. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά θα στείλω χωρίς λόγο μήνυμα στους γονείς μου ότι τους αγαπώ. Και βασικά μετά το Survivor μ’ έπιασε ένα κατοχικό σύνδρομο με το φαγητό: μαγειρεύω πάρα πολύ λιτά, δεν πετάω τίποτα, δεν αφήνω φαγητό να χαλάσει και σερβίρω πάντα μικρότερη μερίδα ώστε να έχω και για επόμενο γεύμα.

Πώς ένιωσες όταν συνειδητοποίησες πόσο δημοφιλείς, είτε για θετικούς είτε για αρνητικούς λόγους, είχατε γίνει όλοι οι παίκτες;
Κανείς δεν περίμενε όλη αυτή τη δημοσιότητα. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα κοινωνικό φαινόμενο. Ήταν ακριβώς το ίδιο σαν να παίζει ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό: υπάρχουν οι φανατισμένοι, οι haters και οι φίλαθλοι. Εμένα προσωπικά δε μου έτυχε ποτέ κάτι αρνητικό στο δρόμο. Αντίθετα, έχω λάβει πολλή αγάπη.

Στο παιχνίδι γνώρισες και τον Κωσταντίνο Βασάλο. Πότε κατάλαβες ότι σου αρέσει;
Έχω πει άπειρες φορές ότι δεν τον είχα παρατηρήσει, δε μου έκανε το «κλικ» από την αρχή. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με αρκετά παιδιά των Μαχητών, όχι μόνο μ’ εκείνον. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που σκεφτόταν, που ενεργούσε, ότι ήταν πολύ δοτικός, αλλά δεν είχε περάσει ούτε από το δικό μου το μυαλό ούτε από το δικό του ότι θα είμαστε μαζί. Αυτό καλλιεργήθηκε εκτός παιχνιδιού, γιατί κάναμε πολλές δουλειές μαζί όλο το καλοκαίρι. Έτσι, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί ως φίλοι και στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί.

Πότε ήταν η στιγμή που το συνειδητοποίησες;
Ο Κωνσταντίνος με προσέγγισε πάρα πολύ διακριτικά, πολύ κολακευτικά και γοητευτικά, χωρίς πίεση. Θυμάμαι την ημέρα, αλλά δε θα ήθελα να το μοιραστώ.
Πηγή: Shape

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved