Ντορέττα: «Στα παιδιά μου θα έλεγα για μια προσωπική μου επιλογή, αν επρόκειτο για κάτι σοβαρό»
Showbiz

Ντορέττα: «Στα παιδιά μου θα έλεγα για μια προσωπική μου επιλογή, αν επρόκειτο για κάτι σοβαρό»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για την προσωπική της ζωή και τον έρωτα στη ζωή της!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Ποτέ δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου! Δεν το κάνω ούτε για να υπάρχει κάποιο “μυστήριο”, ούτε για να εκνευρίζω τους δημοσιογράφους. Στην καθημερινότητά μου, στην ιδιωτική μου ζωή, πρέπει να παραδεχτώ, ότι ούτε εκεί συζητάω εύκολα τα προσωπικά μου. Είναι ελάχιστα τα άτομα που τα μοιράζομαι. Αλήθεια! Δεν νιώθω άνετα να μιλάω γι’ αυτά τα θέματα».

Με τα παιδιά τα συζητάς; «Ναι, στα παιδιά απαντώ και λύνω κάθε τους απορία. Θα τους έλεγα κάτι, για μια προσωπική μου επιλογή, αν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, το οποίο θα άλλαζε τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Αλλά δεν έχει προκύψει στη ζωή μου κάτι τέτοιο! Οπότε, δεδομένου ότι έχω και δύο παιδιά, είμαι ακόμα πιο προσεκτική στο τι λέω και στο τι κάνω.» τονίζει στο περιοδικό Down Town της Κύπρου!
Παραμέλησες ποτέ την προσωπική σου ζωή, για χάρη των παιδιών;
«Η προτεραιότητά μου είναι πάνω από όλα τα παιδιά μου, οι ανάγκες τους, το σπίτι, οι υποχρεώσεις, η δουλειά μου κι έπειτα έρχεται και ο έρωτας – όταν υπάρχει. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεδομένων των συνθηκών, τα προσωπικά, πάνε στο τέλος. Κι αν ρωτήσεις κι άλλες γυναίκες, που δεν είναι παντρεμένες κι έχουν παιδιά, θα σου πουν το ίδιο.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved