Συνελήφθησαν για τρομοκρατία οι Rotting Christ - Τι δηλώνει ο Σάκης Τόλης;
Showbiz

Συνελήφθησαν για τρομοκρατία οι Rotting Christ - Τι δηλώνει ο Σάκης Τόλης;

 Συνελήφθησαν πριν τη συναυλία και κατηγορήθηκαν για τρομοκρατία! Ο λόγος για το συγκρότημα Rotting Christ και τα αδέρφια Σάκη και Θέμη Τόλη.

Το γεγονός συνέβη στις 12 Απριλίου όταν βρίσκονταν για συναυλία στη Γεωργία. Συγκεκριμένα ο Σάκης Τόλης αναφέρει:

«Φτάσαμε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, την Τιφλίδα, πολύ νωρίς, το πρωί της Πέμπτης 12 Απριλίου. Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων στα σύνορα, η αστυνομία σταμάτησε εμένα και τον αδερφό μου, ενώ βγαίναμε από το αεροδρόμιο. Μας διέταξαν να τους ακολουθήσουμε σε άλλη περιοχή του αεροδρομίου, με το πρόσχημα περαιτέρω ερωτήσεων, πριν μπούμε στη χώρα. Παρόλα αυτά, μας πήραν τα διαβατήρια και τα κινητά μας και μας οδήγησαν σε ένα κελί φυλακής. Όταν τους ρωτήσαμε τον λόγο της σύλληψής μας, απλά μας είπαν ότι αυτή η πληροφορία ήταν “εμπιστευτική”».
Τα μέλη του συγκροτήματος μεταφέρθηκαν σε κελί, χωρίς τη δυνατότητα επικοινωνίας είτε με τους δικηγόρους τους, είτε με την ελληνική πρεσβεία, για 12 ώρες, ενώ, όπως τους ενημέρωσαν αργότερα οι δικηγόροι τους, είναι σε λίστα ανεπιθύμητων ατόμων για την εθνική ασφάλεια, φερόμενοι ως σατανιστές κι ήταν ύποπτοι για τρομοκρατία!

«Ευτυχώς, μόνο το επίθετο μας ‘Τόλης’ ήταν στην συγκεκριμένη λίστα και τα άλλα δυο μέλη του γκρουπ συνεργάστηκαν με έναν τοπικό διοργανωτή για να μας βγάλουν από τη φυλακή και να ξεκινήσουν τις νομικές διαδικασίες. Χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια και μία πολύ περίπλοκη διαδικασία, για να βρεθεί λύση», έγραψε στο facebook και ενημέρωσε το κοινό ότι η συναυλία έγινε κανονικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved